Saša Popović vuče novi potez i njega dovodi na mesto direktora (foto)

Saša Popović vuče novi potez i njega dovodi na mesto direktora (foto)

Autor: | 07/09/2020

1

Saša Popović - Zvezde Granda dobijaju pojačanje! 

Svi ljubitelji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" uskoro će na malim ekranima moći da uživaju u sjajnom takmičenju koje nastavlja da se snima. Saša Popović odlučio je da od ove sezone unese izmene, pa je pozvao da se timu stručnjaka pridruži i muzički producent Aleksandar Milić Mili.

Saša je oduševljen što je Mili pristao da bude deo "Grand produkcije". On će ujedno biti i deo velikog muzičkog spektakla „Zvezde Granda“ i radiće na razvoju mladih talenata. Mili dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije Granda, a u novi ciklus „Zvezda granda“ donosi veliku novinu.

Pročitajte: Saša Popović odrastao je u svešteničkoj porodici, a onda je sasvim neočekivano sreo ljubav svog života

Saša Popović - "Zvezde Granda" će biti bolje nego ikada

Mili će voditi grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom nadmetanju, piše "Kurir". Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde.

- Grand produkcija se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću. Zato mi je drago što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem. A sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred - ističe Mili.

Pročitajte: Saša Popović se penzionisao, evo ko će sad biti na čelu “Grand produkcije”

Ni Saša Popović nije krio svoje oduševljenje.

- Domaća muzička scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena. Veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis. Zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u Grand. Nastavićemo da zajedno razvijamo produkciju, kako u Srbiji, tako u inostranstvu - kaže kreativni direktor Granda Saša Popović koji ne krije da je zbog ovog transfera jako srećan.

Komentari (1)

Loading
Mirka 23:27 17.09.2022
Odgovori

Popović bi mogao 5 godina da napravi pauzu.Namnožio je tušta i tma pevača da je strašno koliko ima tog sveta i kvazi muzike od Brajovića i Milija...!! Katarstrofa za narod i omladinu!!

hellomagazin.rs ATA Images