Kraj takmičenja "Zvezde Granda"? Snimanje nije počelo, Saša Popović i Žika Jakšić zaratili

Kraj takmičenja "Zvezde Granda"? Snimanje nije počelo, Saša Popović i Žika Jakšić zaratili

17/09/2022

2

Kraj takmičenja "Zvezde Granda"? 

Septembar je odavno stigao, ali snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" nije počelo. Neizvesnost u vezi sa početkom nove sezone "Zvezde Granda" i dalje traje, a odnosi među nekada bliskim saradnicima Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem navodno su postali još gori.

Pročitajte: Neočekivano! Još jedna stolica biće prazna - „Zvezde Granda“ ostaju i bez ove poznate ličnosti (foto)

ATA Images

 

Naime, šou "Nikad nije kasno" dobio je navodno udarni termin na Prvoj televiziji. Projekat Žike Jakšića uveliko se snima, a nova sezona na malim ekranima počinje u subotu, u terminu koji je "do juče" bio rezervisan za "Zvezde Granda", piše "Objektiv".

- Saša je ionako nervozan što snimanje još nije počelo, a dogovora o nastavku emitovanja još uvek nema. Saradnici ga poslednjih dana zovu i pitaju kada će nastaviti sa radom, a iz takta ga je dodatno izbacilo saznanje da će u njegovom terminu biti emitovan šou. Preuzimanje udarnog termina Sale doživljava kao da mu je Žika zabio nož u leđa - kaže izvor blizak "Grand produkciji".

Pročitajte: Definitivno kraj, Aca Sofronijević dalje nastavlja bez nje! Voditeljka u suzama poručila - Volim te

ATA Images

 

Da odnosi na relaciji Popović-Jakšić nisu na zavidnom nivou, poznato je od ranije, Žika, koji je još od 2003. godine bio jedan od producenata i glavnih urednika emisije "Zvezde Granda" i po čijoj je ideji "Grand" i napravio čitav šou, razišao se u poslovnim razmišljanjima sa tadašnjim vlasnicima produkcije, Sašom i Brenom još 2014. godine.

Komentari (2)

Loading
Mirka 23:20 17.09.2022
Odgovori

treba da se zabrani , šou ,zvezde granda" jer koliko je unakažena muzička scena tom kvazi muzikom da će trebati mnogo godina da prodje da se nacija izleči od tog šunda i ,,novog talasa". Bravo za Ziku ,osvežio je ponovo našu muzičku scenu divnom emisijom i pevačima koji su nepoznati običnom narodu !! Bravo za Žiku i ekipu.Mareta i divni orkestar Sofronijević, koji je bio deo predivne emisije NIKAD NIJE KASNO🥰

Branka 15:31 18.09.2022
Odgovori

Treba ukinuti taj kvazi "šou" jer je sve izgubilo smisla. Na kraju deca sa vokalnim sposobnostima se najmanje slusaju ili ih nema nigde , a promovise se kič, šund ,silikoni, meketanje i sl.

hellomagazin.rs ATA Images