Saša Popović odrastao je u svešteničkoj porodici, a onda je sasvim neočekivano sreo ljubav svog života

Saša Popović odrastao je u svešteničkoj porodici, a onda je sasvim neočekivano sreo ljubav svog života

09/11/2019

0

Direktor "Grand" produkcije, Saša Popović zvanično je postao penzioner. Međutim, uprkos tome, Saša će i dalje raditi na svojoj poziciji, jer muzika je njegov život.

Ono što danas ima, Popović je sticao postepeno, a sve je počelo davne 1976. godine kada je osnovao šoumenski bend "Lira šou" koji je izvodio narodnu muziku. Kada je Lepa Brena postala pevačica u ovom bendu, oni su 1982. godine promenili ime u "Slatki greh".

Nakon raspada "Slatkog greha", Saša je sa svojim menadžerom počeo da se bavi diskografijom u produkciji za koje su snimali mnogi poznati folk pevači. Nakon smrti Rake Đokića, suvlasnik je postao njegov brat, s kojim su se Lepa Brena i Saša Popović ubrzo razišli.

Njih dvoje su 1998. godine osnovali "Grand" produkciju.

- Od trenutka kada sam napustio Pravni fakultet na trećoj godini i u potpunosti se predao muzici, nikada nisam razmišljao da napustim ovaj posao. Bilo je teških situacija, ali moj moto u životu glasi: "Čovek treba da radi posao koji voli i s ljudima koje voli"- rekao je Saša i dodao da je prvi album za "Grand" izdao Mile Kitić, piše Blic.

Popović je jednom prilikom izjavio da je celokupnu životnu ušteđevinu, koju je stekao baveći se muzikom, izgubio davanjem na štednju u Dafiment banku (koja je jedna od simbola ekonomskog sunovrata Srbije devedesetih, prim. nov.) i da ga je to iskustvo naučilo kako da se bavi biznisom i pametno vodi svoju produkcijsku kuću.

- Odrastao sam u jednoj dobroj, normalnoj i zdravoj svešteničkoj porodici i od malih nogu imao sam sve što sam poželeo. Tokom zlatnih godina Lepe Brene i "Slatkog greha" odlično smo zarađivali, ali pare koje sam uštedeo uložio sam u banku pokojne Dafine Milanović i kao većina štediša - ostao bez svog kapitala. U mom slučaju, čuvena izreka mogla bi da glasi: "Imati, pa nemati, pa opet imati" jer sam sa Brenom i Bobom Živojinovićem nekoliko godina nakon toga osnovao "Grand produkciju - ispričao je Saša Popović.

Pevačicu Suzanu Jovanović mnogi znaju i kao suprugu čelnika "Grand" produkcije, Saše Popovića, a malo ko zna da je ona i pre toga imala jedan brak, u koji je stupila maloletna. Suzana je počela da peva jako mlada, sa 14 godina. Pevala je na svadbama, venčanjima i ispraćajima, a na jednom od njih je upoznala svog prvog supruga. Nakon tri meseca veze odlučili su da se venčaju, a ona je tada imala 17 i po godina. Već sa 18 godina rodila je sina Danijela.

Nakon toga je shvatila da joj u braku ne ide kako je očekivala, pa se ubrzo i razišla sa suprugom i vratila u porodični dom. Godine 1996. je u jednom studiju upoznala Sašu Popovića, bivšeg člana grupe "Slatki greh" koji je u to vreme radio u "ZAM" produkciji. Suzana je snimala spot za pesmu, a Saša je na nagovor drugarice došao da je posluša.

Posle toga su se sreli u jednom restoranu gde je ona pevala. Saša je naručivao pesme, te ponovo joj poslao broj svog telefona da mu se javi, piše Blic.

.

Suzana nije imala svoj auto, već su je prijatelji vozili na nastupe, a jednom prilikom za pomoć je zamolila i današnjeg supruga. On ju je odvezao u Jagodinu, kako bi pevala na svadbi, i na rastanku je poljubio u obraz. Kako kaže, tada su počeli da izlaze, a nakon nekog vremena su počeli i da žive zajedno.

Ubrzo se Suzana sa sinom Danijelom doselila u Popovićev dom na Bežanijskoj kosi i počeli su da žive kao porodica. Venčali su se u beogradskom hotelu "Interkontinental" 1997. godine, a kuma na svadbi je bila Lepa Brena.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

2137 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti