Čestitamo! Suprug Viki Miljković postao deda, prelepa ćerka iz prvog braka na krsnu slavu rodila devojčicu

Čestitamo! Suprug Viki Miljković postao deda, prelepa ćerka iz prvog braka na krsnu slavu rodila devojčicu

Autor: | 08/09/2023

0

Tašketova ćerka iz prvog braka postala majka

Pevačica Viki Miljković i njen suprug, kompozitor Dragan Tašković Taške, dugo su u skladnom braku i imaju sina Andreja, koji se umesto za muzički put svojih roditelja opredelio za sport, tačnije za tenis.

Mirko Tabašević

 

Očevim stopama nije krenula ni Tašketova ćerka iz prvog braka, Jelena, koja živi u Nemačkoj, gde je završila visoke škole, a pre dve godine se i venčala.

Pročitajte: Obožava sport i osvaja brojne medalje - Ovo je Andrej Tašković, sin Viki Miljković

‒ Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške.

 

‒ Jelena je od detinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

Instagram

 

Sudeći po Jeleninom opisu na Instagramu, ona je u međuvremenu postala majka – pored slova „E“, na njenom profilu stoji belo srce i flašica za bebe.

Kako se u međuvremenu saznalo, Tašketova ćerka iz prvog braka porodila se na Svetog Nikolu, porodičnu slavu, i ponosnom dedi podarila unuku. 

Instagram

 

Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio. Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova ćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski.

S obzirom na to da je sestra duplo starija od njega, nisu mogli zajedno da se igraju, ali je Jelena tu kad god zatreba pomoć oko škole.

Instagram

 

‒ Maksimalno sam uključena u školske obaveze svog sina, koji pohađa privatnu školu, mada imam i pomoć Tašketove ćerke Jelene, koja je takođe nemački đak. Ona je preko „Vajbera“ njegova njaveća podrška kada je reč o domaćim zadacima ‒ otkrila je Viki Miljković u intervjuu za magazin HELLO!.

‒ Jelena je divna osoba, puna samopouzdanja, uspešna i izuzetno mila i draga ‒ kaže pevačica, na čijem se profilu na Instagramu mogu videti zajedničke fotografije iz provoda sa Tašketovom ćerkom iz prvog braka.

Instagram

 

 

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević