Viki joj je maćeha: Tašketova ćerka iz prvog braka nestvarno je lepa, nedavno se udala i živi daleko od Srbije (foto)

Viki joj je maćeha: Tašketova ćerka iz prvog braka nestvarno je lepa, nedavno se udala i živi daleko od Srbije (foto)

Autor: | 28/12/2021

4

Tašketova ćerka Jelena sreću je pronašla u Nemačkoj 

Pevačica Viki Miljković i kompozitor Dragan Tašković Taške dugo su u skladnom braku i imaju četrnaestogodišnjeg sina Andreja, koji se umesto za muzički put svojih roditelja opredelio za sport, tačnije za tenis.

Očevim stopama nije krenula ni Tašketova ćerka iz prvog braka, tridesetogodišnja Jelena, koja živi u Nemačkoj, gde je završila visoke škole, a prošle godine se i venčala. Muzika joj je, ipak, od malih nogu bila bliska.

Pročitajte: Nova zvezda belog sporta - Sin Viki Miljković gospodari teniskim terenima (foto)

Instagram

 

‒ Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške.

‒ Jelena je od detinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

Instagram

 

Tašketova ćerka stala je na ludi kamen 

Lepa Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio. Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova ćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski. S obzirom na to da je sestra duplo starija od njega, nisu mogli zajedno da se igraju, ali je Jelena tu kad god zatreba pomoć oko škole.

Instagram

 

‒ Maksimalno sam uključena u školske obaveze svog sina, koji pohađa privatnu školu, mada imam i pomoć Tašketove ćerke Jelene, koja je takođe nemački đak. Ona je preko „Vajbera“ njegova njaveća podrška kada je reč o domaćim zadacima ‒ otkrila je Viki Miljković u intervjuu za magazin HELLO!.

Pročitajte: Ovako su Viki Miljković i Taške izgledali pre venčanja, nikad viđena fotografija

Instagram

 

‒ Jelena je divna osoba, puna samopouzdanja, uspešna i izuzetno mila i draga ‒ kaže pevačica, na čijem se profilu na „Instagramu“ mogu videti zajedničke fotografije iz provoda sa Tašketovom ćerkom iz prvog braka.

Komentari (4)

Loading
Beše baš smešno 08:40 29.12.2021
Odgovori

Sećam se snimka događaja negde na moru kada je Viki sela na Andrejev gumeni čamac, pa čamac puk'o. Mali Andrej je počeo da skače i plače a Viki iznenađena i zbunjena ne zna šta da radi.

Ceki 09:04 29.12.2021
Odgovori

Pa necudi me sto su bili roditelji protiv njihove veze On već imao ženu i dete iza sebe...

hellomagazin.rs hellomagazin