Ona se ne razbacuje glamurom: Supruga Nemanje Vidića najzad u javnosti, ali je mnogi nisu prepoznali

Ona se ne razbacuje glamurom: Supruga Nemanje Vidića najzad u javnosti, ali je mnogi nisu prepoznali

Autor: | 30/08/2023

0

Supruga Nemanje Vidića posle mnogo vremena u javnosti

Nemanja Vidić, fudbalska legenda, pojavio se na Sportskim igrama mladih u Splitu. Njegov boravak u Dalmaciji izazvao je ogromnu pažnju tamošnjih medija. Pratio je finalnu utakmicu međunarodnog turnira u malom fudbalu, održanu na Prokurativama u centru grada pod Marjanom, a kasnije je obukao dres i sa kolegama zaigrao u prijateljskom meču. Publika ga je nagradila ovacijama, turisti su ga prepoznavali na ulici, mnogi su želeli da se slikaju sa njim. Svakom je izašao u susret.

Profimedia

 

Nekadašnjoj zvezdi Mančester junajteda i Intera društvo je pravila supruga Ana. Dugo ih nismo videli zajedno u javnosti, pa se za njihove najnovije fotografije s razlogom otimaju svi portali i dnevni listovi.

Ana nikad nije bila tipična žena fudbalera i ne voli da se eksponira, ali se tu i tamo pojavljivala sa Nemanjom na odabranim javnim događajima.

Pročitajte: Potpisala je predbračni ugovor, rodila tri sina i kao malo koja žena fudbalera sačuvala privatnost

Njihova ljubavna priča počela je 2005, kada je on bio prvotimac Mančestera, a ona studentkinja ekonomije. Venčali su se naredne godine na Zlatiboru i zajednički život počeli u Engleskoj. Imaju tri sina, Luku, Petra i Stefana, koji su od tate nasledili ljubav prema fudbalu.

Zgodna, elegantna, nenametljiva i prefinjenog ukusa, Ana je na Ostrvu često zauzimala visoke pozicije na listi najbolje odevenih supruga sportista. Ako je verovati najsvežijim slikama, malo je promenila imidž i – skratila kosu.

Profimedia

 

Ipak, za razliku od ostalih dama koje su udate za poznate fudbalere, Anu nećete pronaći na društvenim mrežama. Vodi miran život, posvećena je porodici i ne razbacuje se glamurom. Skromna je i diskretna, baš kao Nemanja. Svi koji ih poznaju imaju samo reči hvale: ljubazni su, čvrsto stoje sa obe noge na zemlji, ne ponašaju se kao zvezde.

Julian Finney/Getty Images

 

Kako su neki portali nedavno pisali, proslavljeni fudbaler, koji ima 41 godinu, odlučio je da se vrati u domovinu. Navodno, u elitnom delu Beograda pravi luksuznu vilu u kojoj će nastaviti život sa porodicom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još