Umesto u manekenke, svi su gledali Aninu suknju: Supruga Nemanje Vidića posle dužeg vremena svima održala modnu lekciju

Umesto u manekenke, svi su gledali Aninu suknju: Supruga Nemanje Vidića posle dužeg vremena svima održala modnu lekciju

Autor: | 30/11/2023

0

Supruga Nemanje Vidića je ikona stila

Poznato je da supruga legendarnog fudbalera Mančester junajteda i bivšeg kapitena Crvene zvezde, Nemanje Vidića, Ana Vidić, ne voli medijsko eksponiranje. Retke su prilike u kojima je pratila supruga na događajima, tako da je svako njeno pojavljivanje prava poslastica za javnost.

Profimedia

 

Ali jedna od prilika desila se upravo sinoć u rezidenciji britanskog ambasadora kada je održan modni događaj „UK in Serbia Fashion show / Modna revija UK u Srbiji”, u organizaciji Britanske ambasade i agencije „Fabrika”.

Pročitajte: Ana Bekuta ima trik-kaput koji sužava struk i izdužuje figuru - Dame u pedesetim poželeće ga odmah

Nemanja i Ana bili su cenjeni gosti britanskog ambasadora Edvarda Fergusona i direktorke agencije „Fabrika” Vesne Mandić. Hodali su ruku pod ruku i izgledom oduševili prisutne.

Ata Images

 

Nemanja je za ovu priliku obukao crnu rolku, i bež pantalone, a sako je bio od tamnosivog tvida. Nešto tamnije smeđe cipele su pun pogodak, i perfektno su zaokružile čitav look.

Pročitajte: Za ovo je baš potrebna hrabrost, retko ko bi rizikovao: Jelena Đoković u haljini koja ne oprašta nijednu manu

Ana je spojila naizgled nespojivo i pokazala da ekperimentisanje sa različitim komadima ponekad daje fantastične rezultate. Potpuno jednostavan džemper koji bi mnoge dame uparile sa, recimo, farmerkama, supruga Nemanje Vidića upasala je u ekstravagantnu crnu midi-suknju.

Fabrika

 

Suknja ima izrazito dubok šlic koji je ukrašen upadljivim krznom i zaista je jedinstven komad koji se retko viđa. Autift je upotpunila jednostavnim cipelama na visoke potpetice i bezvremenom Šanel torbom i svim prisutnima održala modnu lekciju.

Za Anu važi da je veoma otmena, elegantna i da pleni izgledom kada god se pojavi u javnosti, i sinoć je potvrdila da je jedna od najstilizovanijih supruga fudbalera u našoj zemlji.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti