Od Zlatibora do Mančestera: Svadbu Nemanje Vidića pratila je cela nacija, Anina venčanica i danas se komentariše FOTO

Od Zlatibora do Mančestera: Svadbu Nemanje Vidića pratila je cela nacija, Anina venčanica i danas se komentariše FOTO

Autor: | 18/03/2023

0

Venčanje Nemanje Vidića i danas se pamti i prepričava

Za Nemanju Vidića, jednog od naših najboljih fudbalera svih vremena, oni koji ga poznaju kažu da je gospodin kakav se retko sreće. Tome u prilog govori svaki njegov javni nastup, stil života, kao i činjenica da brak i porodicu smatra svetinjom. 

Pročitajte: Tajanstvenu Anu Vidić ne viđamo često - Potpisala je predbračni ugovor, rodila tri sina i kao malo ko sačuvala privatnost FOTO

Getty Images

 

Nemanja i Ana Vidić upoznali su se pre 18 godina, kada je on bio prvotimac Mančester junajteda, a ona apsolvent na Ekonomskom fakultetu. Venčali su se posle godinu dana zabavljanja, u crkvi Preobraženja gospodnjeg na Zlatiboru.

Pročitajte: Veliko bravo - Nemanji Vidiću pošlo je za rukom ono o čemu svaki sportista mašta

Profimedia

 

Imajući u vidu Nemanjinu, i u to vreme veliku popularnost, svečani čin nije mogao da protekne bez predstavnika medija, koji su se tog dana zaputili ka Nemanjinom rodnom Užicu.

Zgodni sportista, visok skoro dva metra, na venčanju je nosio svečano crno odelo i leptir-mašnu, a u reveru sakoa imao je beli cvet. Njegova lepa izabranica odabrala je venčanicu bez rukava, a od detalja samo belu torbicu i bidermajer ukrašen roze tilom.

Šminka je bila krajnje svedena, kao i frizura. Pričalo se da je mlada nekoliko dana ranije potpisala predbračni ugovor kojim se odrekla imovine slavnog supruga ukoliko dođe do razvoda, ali ta tema se tokom njihovog dosadašnjeg zajedničkog života nikada nije našla na „dnevnom redu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Vidići imaju tri sina, za koje su izabrali tradicionalna imena: Luka, Petar i Stefan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti