Mali je isti tata: Milica Rađen prvi put na letovanju sa sinom Aleksejem, kakva uživancija

Mali je isti tata: Milica Rađen prvi put na letovanju sa sinom Aleksejem, kakva uživancija

Autor: | 26/08/2023

1

Sin Nikole i MIlice Rađen prvi put na moru

Nikola i Milica Rađen sredinom marta ostvarili su se kao roditelji kada je na svet došao Aleksej. Bivšem vaterpolisti je ovo treće dete, a MIlici prvo, i čini se da mlada pevačica maksimalno uživa u majčinstvu i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa mezimcem.

Privatna Arhiva

 

Kada je Aleksej ušao u njihov život, Milica je sa radošću dočekala svaki "prvi" trenutak u bebinom životu. Prva igračka, prva reč, a sada je na red došlo i prvo letovanje.

Pročitajte: Da li je ovo isto dete? Ćerka Nikole Rađena i Ane Kokić posle toliko vremena u javnosti, kakva promena!

 

Supruga Nikole Rađena podelila je nekoliko fotografija u kojima uživa sa sinom na plaži, a osmeh malog Alekseja dok se održava na vodi u šlaufu topi i najtvrđa srca.

Instagram

 

Krv nije voda, ili možda u ovom slučaju baš i jeste. Mali Aleksej odlično se snalazi u moru, i sama Milica je bila iznenađena koliko bebac može da otpliva.

Pročitajte: Ćerke Nikole Rađena su baš porasle, za HELLO! priznaje - Ponosan sam na Teu i Ninu, stigle su i prve medalje i pehari

 

Tako da je Nikola već počeo da razmišlja na kojoj poziciji će naslednik da igra vaterpolo, jer genetske predispozicije ima, a očigledno i talenta.

Instagram

 

 

 

Podsetimo, pevačica je emotivno govorila o svom porođaju, koji je prošao bez problema budući da su joj trudnoću vodili vrsni stručnjaci.

– Volela bih da mogu da pronađem reči kojima bih uspela da se zahvalim pre svega najboljem doktoru na svetu, celoj ekipi u porodilištu, babicama, sestrama, anesteziolozima... Hvala Vam za ovo prelepo iskustvo i hvala vam na trudu i podršci... Život tek sada ima smisao - poručila je pevačica.

 

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Nora 11:17 27.08.2023
Odgovori

Lako je njoj da ima predivno iskustvo kad je Radjen platio sve sto treba. Meni je prvi porodjaj bio najgore iskustvo pre 40 godina u Narodnom frontu. Nocna mora do kraja zivota.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti