Milica Rađen pokazala sina Alekseja, puca od ponosa: "Mamine najslađe..." FOTO

Milica Rađen pokazala sina Alekseja, puca od ponosa: "Mamine najslađe..." FOTO

Autor: | 27/03/2023

0

Sin Nikole Rađena je kao šečer

Milica Rađen ostvarila se nedavno kao majka, kada je na svet donela sina Alekseja kog deli sa bivšim vaterpolistom Nikolom Rađenom, kome je ovo treće dete. Milica uživa u majčinstvu sudeći po njenim objavama na Instagramu, i sada je podelila prvu sliku svog prvenca.

Pročitajte: Zapustio se i nabacio kilograme - Nikola Rađen izveo sina iz porodilišta, ali ga je malo ko prepoznao FOTO

ATA Images

 

Lepa pevačica ponosno je pokazala svojim pratiocima nogice malenog Alekseja, napisavši "Mamine najslađe none" uz fotografiju stopala njenog sina. Ovo nije prvi put da Milica deli intimne trenutke iz porodičnog života, jer je skoro pokazala kako njena porodica uživa u šetnji tokom prvog sunčanog prolećnog dana.

Pročitajte: Nisu više deca! Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić na letovanju s ocem, pogledajte na šta su ga nagovorile (FOTO)

Instagram

 

Podsetimo, Milica je iznela trudnoću bez problema a najviše je bila zahvalna doktorima zbog bezbednog porođaja koji je imala.


- Volela bih da mogu da pronađem reči kojima bih uspela da se zahvalim pre svega najboljem doktoru na svetu, celoj ekipi u porodilištu, babicama, sestrama, anesteziolozima... Hvala Vam za ovo prelepo iskustvo i hvala vam na trudu i podršci... Život tek sada ima smisao - poručila je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin