JK na promociji albuma pala u senku mlađe ćerke: Nika u zagrljaju repera za kojim tinejdžerke lude srušila Internet VIDEO

JK na promociji albuma pala u senku mlađe ćerke: Nika u zagrljaju repera za kojim tinejdžerke lude srušila Internet VIDEO

Autor: | 23/08/2023

0

Nika Tošić zvezda mamine promocije

Jelena Karleuša sinoć je održala spektakularnu promociju dva nova albuma, „Alpha“ i „Omega“, i tim povodom na krovu beogradskog tržnog centra okupila sve svoje saradnike, kolege, prijatelje i članove porodice.

ATA Images

 

– Posle 11 godina od mene se ništa manje nije moglo očekivati. Ovo je najmanje što sam mogla da uradim – zadovoljno se obratila muzička zvezda prisutnima i dodala da joj je cilj bio da pokaže da naša produkcija može da parira svetskim zvezdama. Na događaj je došla u futurističkom bež kostimu koji je sve oborio s nogu, ali tu se nije zaustavila.

Pročitajte: Karleuša pretužnu pesmu posvetila Tošiću? Tekst je pisala sama i svaka reč boli

Ubrzo se presvukla i u kožnim pantalonama i metalnom topu doslovno otelotvorila „Alphu“. Nosila je predimenzionirane naočare koje su celokupnom stajlingu dale vanzemaljsku notu.

ATA Images

 

Zvanice su pile „Karly đus“, a dočekala ih je postavka svih autfita koje je JK ponela u spotu „Karly B*tch“, dok je logo albuma celo veče svetlucao na Kuli Beograd.

Pročitajte: Reci mami da je mogla bolje... Nika Tošić brutalno odgovorila hajterima, jasno je čija je ćerka FOTO

Ono što je privuklo posebnu pažnju medija je Jelenina ćerka Nika Tošić koja je celo veče đuskala uz mamine nove pesme, da bi u nekom trenutku sa popularnim Devitom snimila video koji je u sekundi postao viralan na društvenim mrežema.

„Presrećna što je upoznala Devita, a mama joj Jelena“, „Ona je meni tako vaspitana i slatka mala bombonica“, „Najjača ekipa večeri“, „Želim ovakvo dete“, neki su od komentara koji su se nizali ispod Nikine objave, a ona je kratko napisala: „Presrećna“.

Podsetimo, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, koja u septembru puni 14 godina, pratiocima na TikToku otkrila je da joj je omiljena pesma sa maminog albuma „Karly B*tch“, a na dan izlaska albuma snimila je i kratak video u kome je vidimo da pije „bubble tea Alpha”, kako glasi naziv novog izdanja JK.

TikTok printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti