Kao devojčica, dovoljan joj je samo kupaći: Vesna Radusinović posle navodnog incidenta uživa na plaži (foto)

Kao devojčica, dovoljan joj je samo kupaći: Vesna Radusinović posle navodnog incidenta uživa na plaži (foto)

Autor: | 02/08/2022

1

Vesna Radusinović i Milomir Marić godišnji odmor, već po tradiciji, provode u Crnoj Gori. Uostalom, imajući u vidu da je Vesna rodom iz tih krajeva, takav izbor letnje destinacije skoro da se podrazumeva.

Uživanje poznatog para na primorju prekinule su glasine da je Milomir Marić fizički napadnut, posle čega se oglasila Vesna, koja je uz zajedničku fotografiju napisala:

„Tako vam neko napravi pakao od dana u kojem zabrinuti zovu svi Marićevi prijatelji, a i neprijatelji, ne bi li čuli iz prve ruke šta se desilo. A nije se desilo ništa. Sem što heroj junački uteče sa FB.“

Pročitajte: To je zaista on - Zdravstveno stanje Milomira Marića sve zabrinulo, fotografija otkriva kako sada izgleda

Čoveka koji je objavio neistinitu vest prijavili su policiji, a dalje je sve u nadležnosti Službe za tehnološki kriminal. Posle svega, poznata spisateljica poručuje da nema „povlačenja“.

“Pored mojih kuća na Cetinju, u Podgorici i Budvi, kažu mi: Ljetujte posle 'šamaranja' Marića mirno u našoj Crnoj Gori. A neće biti prijatelji da je vaša više nego moja. Jer sam ja, Vesna, Srpkinja, rođena u Cetinju, od oca Srbina i majke Srpkinje. I sva vam je ujdurma džabe, to je priča o jadima i nesojevima. To sam čula od svog đeda Luke Boškova Ražnatovića, Srbina iz Crne Gore. I zato je ova zemlja moja koliko i vaša.”

Pročitajte: Nikad tužnija mlada - Ovako je Vesna Radusinović izgledala na svom venčanju (foto)

Inače, mnogima nije promaklo da Vesna Radusinović izgleda bolje nego ikada, a na njenom Instagram profilu smenjuju se slike na kojima s ponosom pozira u kratkim suknjama i kupaćem kostimu.

“Kao devojčica”, poručuju joj oduševljeni pratioci.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti