Posle objave o razvodu, Saša Joksimović progovorio o svom zdravlju: Nijedan lek ne može da mi pomogne

Posle objave o razvodu, Saša Joksimović progovorio o svom zdravlju: Nijedan lek ne može da mi pomogne

Autor: | 15/07/2023

0

Brat Željka Joksimovića nikad otvorenije o svom zdravlju

Saša Joksimović prolazi kroz turbulentan period. Glumac je objavio da se razvodi od supruge Nevene, nakon više meseci spekulacija o kraju njihovog braka. Pre godinu dana supružnici su demantovali glasine o razvodu, ali, po svemu sudeći, sada su definitivno odlučili da stave tačku na njihov odnos.

Boško Karanović

 
 

Svaki raskid je stresan, a razvod pogotovo, posebno kada je par tokom braka dobio decu. Saša i Nevena dele sina Iliju i sigurno će se potruditi da njihovo dete ne oseti ovaj razvod.

Pročitajte: Pogled na dvorište i nameštaj slama srce - Pogledajte kako izgleda kuća u Valjevu u kojoj su odrasli Saša i Željko Joksimović (FOTO)


Sašu će ovo pogoditi i na zdravstvenom planu. Glumac je gostujući u emisiji "RTS ordinacija" otkrio da kuburi sa ozbiljnim zdravstvenim problemom još od ranog detinjstva i, kako sam kaže, nijedan lek mu ne pomaže. U pitanju su ozbiljni zdravstveni problemi zbog kojih je Saša više puta bio na infuziji.

Ata Images

 

– Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želudcu. Ujutru kada ustanem takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne. Neretko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gde mi daju koktel raznih lekova kako bi mi umirio stomak - počinje priču brat Željka Joksimovića i nastavlja:

– Još od srednje škole sam muku mučio sa tim. Sedam, osam puta sam gutao sondu, kada su mu ustanovili heliko bakteriju.

Aleksandar Kujučev

 

Saša je rekao da ova bakterija ima ogroman uticaj na njegovu svakodnevicu, jer je bol konstantan i ne prolazi ceo dan. Ponekad je u pitanju samo nelagodnost, a nekada je bol previše jak i mora da ode kod lekara. Glumac je rekao i da je ovaj zdravstveni problem ostavio posledice po izgled njegovog želuca.

Pročitajte: Konačno je sve jasno - Majka Željka Joksimovića nije prisustvovala crkvenom venčanju sina, razlog je samo jedan (foto)

– Poslednji put sam bio, lekari su mi rekli da tako nešto još nisu videli, da moj želudac izgleda kao lubenica – zaključio je Saša Joksimović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti