Sigurno niste znali da je ovo otac Gordana Kičića: Krv nije voda, zbog njega je zavoleo glumu FOTO

Sigurno niste znali da je ovo otac Gordana Kičića: Krv nije voda, zbog njega je zavoleo glumu FOTO

Autor: | 06/08/2023

0

Otac Gordana Kičića poznat je čovek

Gordan Kičić proslavio je 46. rođendan, skromno, uz tortu i blizak krug prijatelja. Glumac ima čime da se pohvali na svoj dan – ima skladan brak i prelepe ćerke, a i na karijeri bi svako mogao da mu pozavidi. Gordan je od malih nogu hteo da se bavi glumom, a sve zahvaljujući ocu pored kog je zavoleo film.

Instagram

 
 
 

Branislav Kičić je reditelj poznat po naslovima „Na Drini ćuprija“, „To sam ja“ i Magnet“, i njegov poziv i te kako je uticao na interesovanja njegovog sina. Kada je Gordan bio mali, Branislav mu je puštao filmove na kasetama. Naš glumac tada je naučio mnogo o filmovima, i ljubav prema glumi se rodila.

Pročitajte: Zbog ovakve venčanice bi je danas ismevali - Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Gordana i Zorane Kičić

 

Kao dete sam bio nemiran, pun energije i jedini trenuci kad sam bio miran bili su kada bi mi roditelji pustili neki film da gledam. Otac je imao veliku kolekciju VHS kaseta i pravio je neku vrstu svoje kolekcije filmova. Imao je veliku količinu filmskih klasika i pasionirano je gledao filmove što radi i danas, tako da sam ih i ja još kao mali gledao. U našoj kućnoj filmoteci imali smo dela Kloda Šabrola, ceo Karpenterov opus, Stenlija Kjubrika, Felinija, Melvila. Bio je to sastavni deo mog odrastanja“, rekao je glumac svojevremeno za domaće medije.

Boško Karanović

 

Osim što može da mu bude zahvalan što ga je uveo u film, Gordan ne propušta da spomene da mu je otac bio velika podrška tokom celog života i u svakoj situaciji.

Pročitajte: Gordan Kičić otkrio recept za dugovečnu ljubav - Ove tri stvari su ključne u braku

 

„Kako da ne. Meni je on vrlo dragocen saradnik i podrška sa kojim uvek proverim sve i kome dam svaki komad i scenario da pročita. Sa mnom je učestvovao u čitanju stotina scenarija za ‘Realnu priču’ i sve vreme je bio na snimanju. Drago mi je jer vreme i život prolaze i ti neki trenuci koje imate sa ocem koji je pored vas u najvažnijoj stvari koju radite je stvarno fenomenalna“, istakao je svojevremeno Gordan Kičić, koji je jednom prilikom čestitao ocu rođendan zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti