Srna i Irfan presrećni, sin Pavle doneo lepe vesti! Ponosna majka se brže bolje pohvalila na mrežama FOTO

Srna i Irfan presrećni, sin Pavle doneo lepe vesti! Ponosna majka se brže bolje pohvalila na mrežama FOTO

Autor: | 05/08/2023

0

Glumac Pavle Mensur i Nastasija Stošić, TV lice i ćerka legendarnog fudbalera Crvene Zvezde Vlade Stošića, prošlog leta su se prvi put pojavili zajedno u javnosti i potvrdili da su u vezi. Ljubav je cvetala, što su pokazivali kako na društvenim mežama, tako i na raznim gradskim dešavanjima, a onda je usledio raskid.

Boško Karanović

 

Zbog čega se Nastasija nije pojavila na premijeri filma „Usekovanje“, u kome Pavle tumači glavnu ulogu? Zašto su obrisali sve zajedničke fotografije sa Instagrama i otpratili jedno drugo? Da li se ljubav ugasila ili je nešto drugo dovelo do raskida? Sumnje i pitanja su se nizali, a odgovora nije bilo.

Pročitajte: Irfan Mensur promenio prezime, ovo je istina o njegovom poreklu

Ipak, sa Instagrama je upravo stigla potvrda da je raskid Pavla Mensura i Nastasije Stošić stvar prošlosti i da par nastavlja da gradi svoju ljubavnu priču.

Jakov Simović

 

Dokaz o pomirenju stigao je sa profila Pavlove majke, glumice Srne Lango, koja nam je otkrila delić harmonične porodične atmosfere. Nastasija se, kao što se može videti, ne odvaja od svog zgodnog dečka.

Instagram

 

Podsetimo, krajem 2021. godine Pavle je raskinuo dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, da bi uplovio u romansu sa nekadašnjom članicom grupe „Hurricane“ Ksenijom Knežević. Ipak, ljubav nije dugo potrajala, a glavni akteri priče nisu želeli da komentarišu šta se desilo.

Pročitajte: Niko srećniji od sina Pavla! Deset godina posle razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno FOTO

Ponovo aktuelna izabranica ćerka je fudbalera Vlade Stošića, koji je svojevremeno sa crveno-belima osvojio titulu prvaka evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine. Nastasija je ranije radila kao foto-model, pokrenula je biznis sa modnim brendom, a šira javnost upoznala ju je pre nekoliko godina kao devojku Đorđa Đokovića.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti