Posle glumice i pevačice, voditeljka: Ova poznata dama je nova devojka Pavla Mensura (foto)

Posle glumice i pevačice, voditeljka: Ova poznata dama je nova devojka Pavla Mensura (foto)

Autor: | 07/07/2022

0

Devojka Pavla Mensura je ova voditeljka

Jedan od najtalentovanijih glumaca svoje generacije Pavle Mensur, sa nepune 23 godine ostvario je niz zapaženih uloga. Intervjue retko daje, o privatnom životu nerado govori, ali njegov emotivni status i te kako je zanimljiv devojkama.

Krajem prošle godine raskinuo je dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, da bi uplovio u romansu sa jednom od članica grupe „Hurricane“ Ksenijom Knežević. Ipak, ljubav nije dugo potrajala, a glavni akteri priče nisu želeli da komentarišu šta se desilo.

Pročitajte: Devojka Pavla Mensura više nije Ivana Knežević, raskid se zaista dogodio

Instagram

 

Naslednik Irfana Mensura i Srne Lango, ipak, ponovo je zaljubljen. Izabranica njegovog srca je mlada novinarka i blogerka Nastasija Stošić, odnedavno pojačanje u Jutarnjem programu TV Prva.

Instagram

 

Nova devojka Pavla Mesnura ćerka je slavnog sportiste 

Lepa Beograđanka, na čijem se Instagram profilu smenju fotografije sa putovanja i modni predlozi, objavila je fotografiju na kojoj se drži za ruke sa Pavlom, i tako stavila do znanja da su zajedno.

Pročitajte: Bolest Irfana Mensura promenila je sve - Sinovima sam prvi put rekao da ih volim

Instagram

 

Nastasija je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, koji je svojevremeno sa crveno-belima osvojio titulu prvaka evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine. Ranije je radila kao foto-model, pokrenula je biznis sa modnim brendom, a šira javnost upoznala ju je pre nekoliko godina kao devojku Đorđa Đokovića, najmlađeg brata najboljeg tenisera sveta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac