Desila se greška: Javila se Nastasija Stošić posle veridbe sa Pavlom Mensurom, moli samo za jedno

Desila se greška: Javila se Nastasija Stošić posle veridbe sa Pavlom Mensurom, moli samo za jedno

Autor: | 29/09/2023

0

Pavle Mensur verio se sa Nastasijom Stošić. Mladi par podelio je lepe vesti na Instagramu i nizom zajedničkih objava najavio novi korak u srećnoj vezi.

Instagram

 
 

‒ Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana i volim najviše što mogu. Ali ja sam verena ‒ napisala je lepa Nastasija uz romantične fotografije sa Sardinije.

Instagram

 

Nekoliko dana kasnije, verenica Pavla Mensura ponovo se javila na Instagramu i ukazala na određene propuste.

Pročitajte: Pavle Mensur prvi put u javnosti sa novom devojkom, nesuđenom snajkom porodice Đoković

‒ Drage kolege novinari, hvala na lepim rečima i čestitkama. Samo jedno ‒ ne razumem zašto je u svakoj objavi napisano da sam voditeljka jutarnjeg programa kada već pola godine radim u drugoj firmi ‒ navela je Nastasija.

Instagram

 

Podsetimo, krajem 2021. godine Pavle je raskinuo dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, da bi uplovio u romansu sa nekadašnjom članicom grupe „Hurricane“ Ksenijom Knežević. Ljubav nije potrajala, a njeni akteri nisu želeli da komentarišu šta se desilo.

Konačno, mladi glumac skrasio se pored ćerke čuvenog Vlade Stošića, fudbalera koji je svojevremeno sa „Crvenom zvezdom‟ osvojio titulu prvaka evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine. 

Jakov Simović

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti