Bitka za starateljstvo: Sofija Vergara i Džo Manganijelo ratuju oko ćerke FOTO

Bitka za starateljstvo: Sofija Vergara i Džo Manganijelo ratuju oko ćerke FOTO

Autor: | 01/08/2023

0

Sofija Vergara i Džo Manganijelo najsvežiji su dokaz da ništa ne traje večno. Koliko do juče važili su za jedan od najlepših i najskladnijih selebriti parova, a onda, kao grom iz vedra neba, stigla je vest da se razvode.

Amy Sussman/Getty Images

 

O razlozima se još nagađa. Navodno, njemu je, kao osobi koja se lečila od alkoholizma, smetalo što zanosna Kolumbijka ponekad voli da popije. Bliski izvori kažu da je pet godina mlađi glumac želeo decu, ali se njoj ta ideja baš i nije dopadala jer već ima jedno odraslo. Sada američki tabloidi prenose detalje iz papira koje su podneli sudiji, a u njima se, između ostalog, pominje i pitanje starateljstva.

Pročitajte: Otkriven razlog zašto je najlepši holivudski par pukao - Istina će vam slomiti srce

Pošto je poznato da zajedno nemaju decu, ni biološku, ni usvojenu, o kome bi tačno trebalo da se staraju?

Instagram

 
 

Problem je, verovali ili ne, napravila čivava po imenu Babls. Pre nekoliko godina usvojili su je iz azila, ali, kako je Sofija otkrila kada je gostovala u emisiji Elen Dedženeres, pas je odmah ispoljio naklonost prema – njenom suprugu. Na nju nije ni obraćao pažnju, kompletno ju je ignorisao. Publika se smejala, međutim, situacija je očigledno bila ozbiljnija nego što se može zamisliti.

Pročitajte: Nećete je prepoznati - ovako je Sofija Vergara izgledala pre tri decenije

‒ Ja spavam na jednoj strani kreveta, Babls i Džon na drugoj. Otela mi je muža ‒ rekla je tada Sofija. No, kasnije je lukava čivava „popustila“.

Instagram

 

Za deseti rođendan Sofija i Džo priredili su joj pravu žurku u tropskom stilu. „Koliko god puta da me ugrizeš, uvek ću te voleti“, napisala je zgodna glumica pored fotografija sa zabave, uz čestitku na španskom jeziku.

Instagram

 

Kako je jednom prilikom istakla, i ona i Džo tretiraju psa kao – ćerku. Dakle, punopravan član porodice. Kome će Babls na kraju pripasti odlučiće sudija. Iako su obećali da će se rastati u miru i ostati prijatelji, čivava bi mogla da pokvari te planove i priredi im ratno stanje...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dimitrios Kambouris/Getty Images