Mislila je da je konačno našla svog princa, ali i ovoj bajki je došao kraj: Razvodi se Sofija Vergara

Mislila je da je konačno našla svog princa, ali i ovoj bajki je došao kraj: Razvodi se Sofija Vergara

Autor: | 18/07/2023

0

Razvodi se Sofija Vergara

Sofija Vergara i Džo Manganijelo, jedan od najlepših parova Holivuda, odlučio je da stavi tačku na odnos posle sedam godina braka.

Instagram

 

Glumački par se oglasio zvaničnim saopštenjem, a zamolili su i za privatnost.

- Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života - rekli su za "PageSix".

Pročitajte: Više nisam oženjen, sve stečeno isključivo je moje! Siniša Kovačević posle 40 godina braka sa Ljiljanom Blagojević objavio RAZVOD


- Sofija i Džo se već neko vreme rastaju i udaljavaju se jedno od drugog da bi razmišljali o svojoj budućnosti - naveo je izvor za pomenuti portal.

Latino glumica je upoznala Džoija Manganijela 2014., a godinu dana kasnije su se i venčali. Kako je i sama nekoliko puta isticala, jedino za čim žali u životu jeste činjenica da ga nije upoznala pre.

Instagram

 

Podsetimo, Sofija iza sebe ima jedan brak - udala se za Džoa Gonzalesa kada je imala 19 godina. Taj brak potrajao je dve godine.

Pročitajte: Kako da se oporavim - Mariji Veljković SLOMLJENO SRCE, taman smo mislili da je našla svoju sreću (FOTO)



- Udala sam se rano i mlada rodila sina, ali to je u Latinskoj Americi pre dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promenile su se mnoge stvari. Danas želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere. Nisam želela da u život mog sina i mene uđe bilo koji muškarac, ne dok ne "isprobam" više njih. Sada sam na prekretnici života i sada napokon znam što želim, a u ljubavi nikada ne možeš reći niti znati šta će se i kako odigrati, ali mislim da sam nakon dugo vremena traženja našla ono što sam tražila i da će to zaista biti kao iz bajke o Pepeljugi - srećni do kraja života - rekla je Sofija svojevremeno u jednom intervjuu, ali nažalost, ta bajka nije potrajala.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin