Otkriven razlog zašto je najlepši holivudski par pukao: Istina će vam slomiti srce

Otkriven razlog zašto je najlepši holivudski par pukao: Istina će vam slomiti srce

Autor: | 21/07/2023

0

Razvodi se Sofija Vergara, ovo je razlog

Kao bomba odjeknula je vest da se jedan od najlepših parova u Holivudu, Sofija Vergara i Džo Manganijelo, razvode. Nakon sedam godina braka, Sofija i Džo stavili su tačku na odnos, a proceduru za razvod pokrenuo je - Džo.

Instagram

 

Iako se spekulisalo da je neverstvo razlog njihovog rastanka, istina je potpuno drugačija. Naime, Džo je oduvek želeo da se ostvari kao otac, i njegova osećanja povodom roditeljstva bila su sve jača kako je vreme odmicalo. Sofija, koja ima sina Manola, nije želela više dece.

Pročitajte: Mislila je da je konačno našla svog princa, ali i ovoj bajki je došao kraj - Razvodi se Sofija Vergara

Nejasno je šta je Vergara mislila o potomstvu kada su se ona i Džo uzeli u novembru 2015., ali jedan od izvora tvrdi da je bila otvorena ka ideji da ima još dece. Insajder je rekao da je ovo neslaganje u vezi pravi razlog za razlaz, napominjući da su „nepomirljive razlike“ koje je Manganijelo naveo u svom zahtevu za razvod – koju je podneo u sredu – tačne.

Instagram

 

Latino glumica je upoznala Džoija Manganijela 2014., a godinu dana kasnije su se i venčali. Kako je i sama nekoliko puta isticala, jedino za čim žali u životu jeste činjenica da ga nije upoznala pre.

Pročitajte: Nećete je prepoznati - Ovako je Sofija Vergara izgledala pre tri decenije
 

Podsetimo, Sofija iza sebe ima jedan brak - udala se za Džoa Gonzalesa kada je imala 19 godina. Taj brak potrajao je dve godine.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dimitrios Kambouris/Getty Images