Upoznali su se kada je ona imala 15 godina: Uroš i Dženi su sada otkrili pol bebe, a njihova ljubavna priča je kao iz filma

Upoznali su se kada je ona imala 15 godina: Uroš i Dženi su sada otkrili pol bebe, a njihova ljubavna priča je kao iz filma

Autor: | 26/02/2023

0

Uroš Jovčić i njegova supruga, Dženi Martin, nakon što su se pre dve godine venčali, nedavno su javnost obradovali vešću da čekaju i prvo dete, a juče su na svom Instagramu otkrili i kog je pola beba.

Mladi glumac upoznao je Dženi na snimanju kultnog filma Montevidea, kada je ona imala samo 15 godina, a on 21 godinu. Glumila ćerku vlasnika hotela u kom je odsela fudbalska reprezentacija Jugoslavije, a s obzirom na to da su bili najmlađi u celoj ekipi i bilo je nekako logično da će se najviše družiti. 

Pročitajte: Skrasio se kraj naše Jovane, a ona je bila njegova zabranjena ljubav - Goran Bogdan je ludo voleo pevačicu koju svi obožavamo

Instagram

 

Njihova veza je najpre bila na daljinu, a onda je Dženi rešila da se preseli u Beograd i izbori se za svoju ljubav. Ubrzo je postala jedna od omiljenjih srpskih snajki a osim što peva i glumi, ona je i jutjuberka.

- Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja. Ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako. I iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo - rekao je Uroš za Gloriju tada.

Pročitajte: Srbija ga obožava - Niko ne zna da je žena Nenada Jezdića rođena sestra ovog slavnog sportiste FOTO

ATA Images

 

Sada, nove prelepe vesti su stigle iz njhovog doma. Dženi je otkrila kako ona i Uroš čekaju svoje prvo dete i to dečaka.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images