Da vam se zavrti u glavi: Evo koliko je Margo Robi plaćena za ulogu Barbike

Da vam se zavrti u glavi: Evo koliko je Margo Robi plaćena za ulogu Barbike

Autor: | 25/07/2023

0

Sve je ovih dana u znaku najpopularnije lutke svih vremena, čuvene Barbike, koja je dospela i na veliki ekran. U dugo iščekivanom filmu Grete Gervig naslovnu ulogu igra australijska lepotica Margo Robi. A gde je Barbi, tu je, naravno, i Ken. Njega tumači Rajan Gosling, što je izbor koji je jedne iznenadio, a druge oduševio.

Warner Bros

 
 
 

Film „Barbi“ inkasirao je 22.3 miliona dolara na američkim bioskopskim blagajnama u pretpremijerama i tako nadmašio prethodni rekord od 17.5 miliona dolara, koje je držalo ostvarenje „Čuvari galaksije 3“. Očekuje se da će ukupna zarada u prvoj nedelji prikazivanja biti oko sto miliona dolara.

Pročitajte: Znate li kako su nastali Barbika i Ken? Priča je pomalo bizarna, oni zapravo nisu momak i devojka, već...

Variety saznaje da je Margo za ulogu Barbi plaćena 12.5 miliona dolara, kao i da je Rajan Gosling za ulogu Kena dobio istu svotu.

Robi je bila najbolje plaćena glumica u 2022. godini upravo zahvaljujući filmu Grete Gervig, a honorar je nadmašio njenu prethodnu najvišu zaradu od deset miliona dolara za blokbaster „Ptice grabljivice“ iz 2020.

Gareth Cattermole/Getty Images

 
 

Margo je 2014. godine izjavila da je uvek imala snažnu radnu etiku, kao i da je veliki štediša.

‒ Radila sam po tri posla istovremeno. U apoteci, u kancelariji, skladištu, bavila sam se keteringom... Uvek sam se trudila da uštedim.

Pročitajte: Salma Hajek besna - Kako su mogli Fridu Kalo da pretvore u Barbiku!

Prema stranici Celebrity Net Wortha, bogatstvo Margo Robi procenjuje se na četrdeset miliona dolara, što obuhvata zarade od filmova, saradnju sa velikim brendovima kao što je Chanel i posedovanje nekretnina.

Warner Bros

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Warner Bros

Pročitajte još