Ko bi joj dao 48 godina? Viki Miljković u nikad kraćem šorcu, pogledajte te noge!

Ko bi joj dao 48 godina? Viki Miljković u nikad kraćem šorcu, pogledajte te noge!

Autor: | 23/07/2023

0

Izgled Viki Miljković oduševio


Viki Miljković godinama unazad može da se pohvali fenomenalnim izgledom – od zategnutog tela do mladolikog lica, niko ne bi ovoj pevačici dao 48 godina. Naravno, dešavalo se da Viki nabaci i po koji kilogram viška, ali uvek ih je sa lakoćom skidala i vraćala lepu figuru.

Instagram

 

Članica žirija u „Zvezdama Granda“ nije se nikad stidela da pokaže svoje telo u različitim izdanjima, tako da neretko vidimo njene fotografije sa plaže. Iako za potrebe snimanja emisije uvek nosi nešto elegantno i dugačko, Viki privatno nosi različite kombinacije koje najbolje prikazuju uložen trud u fizički izgled, i, još bitnije, zdravlje.

 

 

Sada je Viki dovela svoju figuru do apsolutnog savršenstva – pevačica se pohvalila linijom na svom poslednjem nastupu. Za ovu priliku ponela je denim autfit koji je oduševio mnoge.

Pročitajte: Viki Miljković samouvereno prošetala gradom, svi gledali u njen autfit (foto)

Vrlo kratak šorc je u prvi plan istakao izvajane noge, a njega je uparila sa jednostavnim patikama i belom majicom, preko koje je nabacila teksas jaknu.

Instagram

 
 

Svi su se složili da Viki nikad bolje nije izgledala, a stajling je doprineo mladalačkom izgledu. Iako veliku ulogu igra genetika i disciplinovan život, nije tajna da pevačica redovno posećuje beauty centre i klinike, gde radi razne tretmane za negu sa ciljem da što duže svoj izgled održi mladolikim.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti