Mrzi teretanu, a izgleda kao bomba: Od ove aktivnosti Snežana Dakić je zategnuta kao struna, jednostavnije ne može

Mrzi teretanu, a izgleda kao bomba: Od ove aktivnosti Snežana Dakić je zategnuta kao struna, jednostavnije ne može

Autor: | 07/07/2023

0

Trik Snežane Dakić za zategnuto telo

Snežana Dakić otputovala je na odmor i pratioce na društvenim mrežama počastila fotografijama s plaže. Tako smo poznatu voditeljku videli kako u kupaćem kostimu prkosi vremenu, jer bi joj malo ko dao 54 godine.

Instagram

 

Očekivano, svi su se odmah zapitali kako popularnoj voditeljki polazi za rukom da izgleda tako dobro i konstatovali da sigurno svakodnevno ostavlja dušu u teretani, međutim, to je daleko od istine.

Pročitajte: 20 godina mlađi - Ovaj glumac osvojio je srce Snežane Dakić posle razvoda, svi ga znate iz popularne serije FOTO

Štaviše, sama je u više navrata istakla da ne podnosi sport, kao i da sebe jedva natera da ode na trening. To svakako ne znači da joj je rekreacija strana, a ono što praktikuje ne samo da topi kalorije već je i mnogo zabavno!

Instagram

 

Možda ćete se iznenaditi, ali Snežana voli da vozi rolere! Više puta smo je videli kako na točkovima “krstari” Beogradom, i po svemu sudeći, ova vežbica u prirodi daje odlične rezultate.

Pročitajte: Samouverene na plaži, a imate 50+? Snežana Dakić u šestoj deceniji sa ovim komadom ima samopouzdanje modela

Nije novost da vožnja rolera oblikuje zadnjicu i noge, smanjite dosadan celulit i topi masne naslage, a sve to u prirodi, na svežem vazduhu.

Instagram

 

Popularno TV lice kombinuje vožnju rolera sa šetnjama, a da bi odradila trening celog tela u svoju fitnes rutinu ubacila je nekoliko tegova za ruke.

Pročitajte: Snežana Dakić samo za "Story" - Leto mi je počelo ljubavnim razočaranjem!

Pošto izbegava teretanu, voditeljka je istakla da posebno mora da obrati pažnju na ishranu kako bi njene fizičke aktivnosti imale maksimalni efekat. A ako pogledamo njene poslednje fotografije, Snežana Dakić definitivno zna šta radi.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti