Kebina ćerka ne sme u Srbiju: Ovo je pravi razlog zašto je Nataša 15 godina zarobljena u Americi

Kebina ćerka ne sme u Srbiju: Ovo je pravi razlog zašto je Nataša 15 godina zarobljena u Americi

Autor: | 18/07/2023

0

Iako je Nataša Kojić napustila Srbiju pre petnaest godina, njen život i dalje intrigira ovdašnju javnost. Jedan od razloga je što u međuvremenu nijednom nije došla u Beograd, gde joj žive roditelji i brat, a zbog čega je tako postoji nekoliko verzija.

Instagram

 
 

Pre nego što se zaputila u Ameriku ovde je snimila tri albuma, a u intervjuima koje je davala uoči preseljenja govorila je da je dobila stipendiju za Berkli, gde će nastaviti školovanje.

Pročitajte: Keba i Olja plaču od sreće - Ćerka Nataša podelila najlepše vesti, sledeće godine stiže ona FOTO

Bila je odličan student i sada se bavi komponovanjem muzike za serije i filmove. Njenu muziku, između ostalog, možete čuti i u hororu Coven – otkrio je poznanik.

Zvanična verzija njenog nedolaska u Beograd, a samim tim i neviđanja roditelja, glasi da u obećanoj zemlji i dalje ima status azilanta u postupku, što znači da, kada bi jednom napustila Ameriku, više ne bi mogla da se vrati.

Instagram

 
 

S druge strane, moglo se čuti i to da se Dragan i Olja emotivnim izborom njihove ćerke koja je, navodno, bila u dugoj vezi sa dvanaest godina starijim, tamnoputim muzičarem po imenu Azija Kajls.

Dejan Milićević

 
 

Ovdašnji mediji pisali su i da se, po nečijem savetu, kako bi dobila papire, izjasnila kao lezbijka. Naime, u Srbiji, za razliku od SAD, nisu dozvoljeni gej brakovi, a to se u Americi tumači kao diskriminacija.

Ipak, taj njen gest je, kruže tračevi, naljutio njenu porodicu do te mere da je odlučila da prekine svaki kontakt sa Natašom.

Pročitajte: 300 kvadrata, dve garaže, bazen, dvorište... U ovom luksuzu žive Olja i Keba FOTO

Bilo kako bilo, na korak od jubilarnog četrdesetog rođendana, koji će proslaviti idućeg leta, Nataša Kojić izgleda drugačije nego što je pamtimo.

Nekadašnja plavuša postala je brineta, telo je dovela u formu, a primetni su i tragovi estetskih zahvata kojima se podvrgla.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još