Divne vesti iz Amerike: Nataša Kojić nikad srećnija, čestitke samo pristižu

Divne vesti iz Amerike: Nataša Kojić nikad srećnija, čestitke samo pristižu

Autor: | 27/07/2021

0

Nataša Kojić, ćerka pevača Dragana Kojića Kebe, pojavila se na domaćoj muzičkoj sceni davne 2001. godine na takmičenju „Beovizija“. Ubrzo potom izdala je tri albuma, trajala je na sceni do 2008, a onda je spakovala kofere i nestala. Sve do danas Nataša živi i radi u Americi, a izgleda i ne pomišlja da se vraća u Srbiju.

Pročitajte: Fotošop ili plastične operacije - Da li prepoznajete Natašu Kojić? (foto)

Atraktivna plavuša završila je srednju muzičku školu, a zatim i muzičku akademiju i odlučila je da svoje snove živi u zemlji šou-biznisa. Ova tridesetpetogodišnjakinja završila je muzički koledž „Berkli“, a s obzirom na to da joj je gluma velika strast otpočela je karijeru u svetu „sedme umetnosti. Uspela je da dobije manju ulogu i zaigra uz Leonadra DiKaprija u filmu „Vuk sa Vol strita“. U međuvremenu promenila je boju kose, a sve više posvetila se i manekenstvu.

Pročitajte: Nataša Kojić pre dve decenije postigla je vrtoglavi muzički uspeh, a onda nestala - Gde je danas i šta radi Kebina i Oljina ćerka

„Hvala što ste baš mene izabrali da se nađem na naslovnoj strani letnjeg izdanja vašeg časopisa“, ponosno je napisala Nataša Kojić na profilu na „Instagramu“, a brojne kolege iz Srbije uputile su joj čestitke i komplimente. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti