Iliju su maltretirali: Sin Saše Joksimovića bio žrtva vršnjačkog nasilja, glumac se na OVAJ način izborio sa problemom

Iliju su maltretirali: Sin Saše Joksimovića bio žrtva vršnjačkog nasilja, glumac se na OVAJ način izborio sa problemom

Autor: | 05/05/2023

0

Sin Saše Joksimovića žrtva vršnjačkog nasilja

Glumac Saša Joksimović jedna je od brojnih javnih ličnosti koje saosećaju sa porodicama dece koja su stradala u Beogradu, kada je četrnaestogodišnji K. K. u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ usmrtio osam đaka i domara te ustanove. Kako su preneli mediji, počinilac masakra tri puta je prijavljivao vršnjačko nasilje, zbog čega je i premešten iz smene A u smenu B.

Profimedia

 
 

Nažalost, svedoci smo svakodnevnog vršnjačkog nasilja, a ono nije zaobišlo ni sina Saše Joksimovića. Iliju su maloletni delikventi u više navrata maltretirali, o čemu je glumac otvoreno govorio u emisiji „Blic Žena Studio“.

 

U to vreme trinaestogodišnji dečak, sin Saše Joksimovića tri puta je bio žrtva vršnjačkog nasilja. Incidenti su se dešavali u čuburskom parku gde mnogo dece provodi slobodno vreme.

− Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. Reč je o maloletnicima koji maltretiraju svu decu koja tamo dolaze. Ovog puta oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom – rekao je glumac prošle godine.

Pročitajte: Bravo, ljudino! Ovaj poznati sportista plaća sahranu ubijenih đaka, njegovo srce je ogromno FOTO

Boško Karanović

 

– Pokušao sam da reagujem, razgovarao sam sa roditeljima te dece, ali oni ne mare za celokupnu situaciju. Daju smešna objašnjenja i pravdaju svoju decu koja nose hladno oružje i bokserima i palicama plaše drugu decu kojoj otimaju novac. Ovo mora što pre da prestane, nije rešenje da se na nasilje odgovara nasiljem, ali ja ću svoje dete braniti dok sam živ. Ilija je sada u osetljivom uzrastu, može da stvori traumu i da stekne utisak da je normalno da na nasilje niko ne reaguje – objasnio je Saša.

Pročitajte: Srce da prepukne - Odbojkaš Dragan Kobiljski sa suprugom obišao mesto na kojem je stradala njihova ćerka FOTO

Instagram

 

Kada se incident treći put ponovio, Saša je ošto reagovao na društvenim mrežama.

− Nažalost, morate tako nekada da se obratite da bi to odjeknulo. Drago mi je da smo se svi ujedinili i da sam uspeo da rešim problem. Da li će ga biti u budućnosti, to ćemo da vidimo. Nadam se da me više nećete gledati u tom besnom stanju na društvenim mrežama i mnogo mi je drago što su mediji sve to uradili za mene i moju porodicu – istakao je glumac i dodao da nije kontaktirao sa policijom jer se situacija stišala.

− Nisam se, za sada, obratio policiji jer nije bilo razloga, sve se nekako smirilo. Da li su to oni gledali ili čitali, obratili pažnju, pa se pronašli u tome... Apelovao sam da se uvede jedan policajac koji će šetati po parku i registrovati potencijalni problem jer je reč o velikom prostoru u centru Vračara. Hvala Bogu sve je dobro za sada, optimista sam po tom pitanju i drago mi je da je moje saopštenje odjeknulo – zaključio je glumac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti