Venčanicu je po simboličnoj ceni kupila preko interneta i sve ostavila bez daha: U ovoj haljini se pre 7 godina udala Ana Ivanović FOTO

Venčanicu je po simboličnoj ceni kupila preko interneta i sve ostavila bez daha: U ovoj haljini se pre 7 godina udala Ana Ivanović FOTO

Autor: | 13/07/2023

0

Venčanica Ane Ivanović i danas ostavlja bez daha

Ana Ivanović izgovorila je sudbonosno “da” Bastijanu Švajnštajgeru tačno u podne, 12. jula 2016. godine. Svadba srpske teniske princeze i slavnog nemačkog fudbalera bila je udarna vest u svetskim medijima, a bajku iz Venecije ekskluzivno je pratio magazin HELLO!.

Profimedia

 

Građansko venčanje obavljeno je u gradskoj većnici. Sutradan su ponovili zavete pred Bogom, u crkvi Abbazia della Misericordia, jednoj od najstarijih u romantičnom gradu na severu Jadrana.

Pročitajte: Zdravo, svete! Ana i Bastijan pokazali trećeg sina, na preslatkom snimku prvi put i Luka i Leon VIDEO

Prvog dana lepa Ana blistala je u jednostavnoj beloj venčanici sa potpisom Parkera Farala, koju je po ceni od 275 evra nabavila preko Interneta. Sve je na njoj bilo božanstveno, od haljine do puštene kose i diskretne šminke.

Profimedia

 

Drugog dana Ana je nosila kreaciju Suzi Tarner, elegantnu venčanicu sa dugim šlepom, buket božura, efektnu punđu. I, u oba “slučaja” - osmeh od milion dolara.

Bastijan je odabrao klasično odelo. Do mesta na kom su se zakleli na večnu ljubav došli su, kako to obično biva na ovakvim događajima u Veneciji, u vodenom taksiju.

Profimedia

 

Slavlje je održano u luksuznom hotelu “Kanal Grande”, do kog su gosti stizali gondolama. Prvi ples mladenci su odigrali uz glas Nine Badrić, koja je po Aninoj želji zabavljala tri stotine zvanica.

Pročitajte: Trudna Jelena Đoković blistala na venčanju, sve emocije u jednoj slici FOTO

Italijanski mediji otkrili su da je par odseo u apartmanu u kojem noćenje košta 5.000 evra, a u njemu su boravili i Amal i Džord Kluni nakon njihovog venčanja dve godine ranije.

Profimedia

 

Ana i Bastijan - sedam godina sreće, troje dece, mnogo putovanja i poslovnih aktivnosti s kojima su nastavili pošto su priveli kraju uspešne karijere, a najviše ljubavi.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti