Vera Ristić napravila haos u porodici, Jelene stala na stranu svekrve: Dijana je poštena, sa rođenom majkom imam sukobe

Vera Ristić napravila haos u porodici, Jelene stala na stranu svekrve: Dijana je poštena, sa rođenom majkom imam sukobe

Autor: | 10/07/2023

0

Majka Jelene Đoković ne poštuje ćerkine želje

Dobro je poznato da su Jelena i Novak Đoković pobornici zdravog načina života, kao i da preferiraju ishranu bez mesa, zasnovanu na organski gajenim namirnicama. Mnoge je zanimalo da li se tako hrane i njihova deca Stefan i Tara, a odgovor na to pitanje Jelena je dala u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

Clive Brunskill/Getty Images

 

‒ U našoj kući primenjujemo veganski način ishrane, ali deca uvek imaju izbor. Stefan je do treće godine jeo meso ‒ otkrila je supruga najboljeg tenisera sveta.

Pročitajte: Tara Đoković je preslikana baka Dijana, pogledajte fotografije i sami se uverite FOTO

‒ Deca često idu kod baka i deka, a samo jedan par vrlo poslušno prati šta im kažemo. Ne, to nisu moji roditelji. (smeh) Dijana je jako poštena, i stvarno sledi instrukcije koje joj damo.

Profimedia

 

S druge strane, majka Jelene Đoković Vera insistira na svom jelovniku o čemu Jelena kaže:

‒ Meni je u detinjstvu baka spremala krofne i kiflice, a moja mama želi da bude takva baka mojoj deci i onda imamo male sukobe. Ali, moji klinci obožavaju da idu kod njih i da jedu bakine specijalitete. Naročito vole kiflice sa sirom.

Pročitajte: Bako, spremi nam normalne palačinke, pusti te bezglutenske - Ovo je čuveni recept Dijane Đoković

Otac Jelene Đoković Miomir Ristić i sam se pridržava načina ishrane koji preferira njegova ćerka, dok majka Vera prednost daje tradicionalnoj kuhinji.

‒ Moj tata je postao vegan. Smršao je i mnogo se bolje oseća. Mama odoleva, a tatu pokušava da vrati na svoje ‒ smeje se Jelena.

Joe Maher/Getty Images

 

Roditelji Jelene Đoković kroz život su imali uspone i padove, ali su ćerkama bili snažna podrška.

‒ Moja porodica je bila dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli. Na mišiće moje mame, uz ogromnu volju, želju i snagu da sestra i ja imamo ono što ona nije imala, obe smo otišle u inostranstvo da studiramo ‒ otkrila je jednom prilikom Jelena, koja je studirala ekonomiju i finansije na fakultetu Bokoni u Milanu.

Printsreen you tube

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti