Dugo je ćutala: Jelena Đoković prvi put ocu i majci javno poslala jasnu poruku (foto)

Dugo je ćutala: Jelena Đoković prvi put ocu i majci javno poslala jasnu poruku (foto)

Autor: | 22/02/2022

8

Roditelji Jelene Đoković oduvek su je savetovali samo jedno

Iako u intervjuima koje je davala nikada nije preopširno govorila o roditeljima, Jelena Đoković i danas koristi svaku priliku da istakne kako je upravo zahvaljujući ocu Miomiru i majci Veri stekla obrazovanje i samostalnost, ali i naučila da je porodica iznad svega.

Pročitajte: Jelena Đoković na Adi Ciganliji - Priroda kao saveznik u smirivanju uma (foto)

Profimedia

 

Danas, kada je supruga i majka, oslanja se na vaspitanje koje je ponela iz roditeljskog doma, kao i na reči kojima su majka i otac usmeravali dve godine stariju sestru Mariju i nju.

‒ Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima ‒ kaže Jelena, koja ima mnogo reči hvale i za oca. 

Pročitajte: U javnosti ih gotovo nikad ne viđamo - Ovo su roditelji Jelene Đoković (foto)

Getty Images

 

‒ Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju.

Komentari (8)

Loading
Visnja Pavlovic 23:20 22.02.2022
Odgovori

Zasto vam ova zena smeta, zasto ste ljubomorni.Veliki pozdrav za Jelenu.

Нина 23:21 22.02.2022
Odgovori

Толико је ова особа антипатична,ужас. Не знам шта жели да постигне,овим њеним филозофирањем и животним мудростима,олади мало.

Andjelija 05:57 23.02.2022
Odgovori

Umišljena,iskompleksirana..Novakova mama joj jasno dala do znanja šta misli pa sad ona hvali svoje..kao ono,teško detinjstvo..

sestra 15:09 23.02.2022
Odgovori

Ne razumem ljude kojima smetaju osobe sa kojima se nisu ni očešale u prolazu. Videla sam da je Jelena boracl, samoavesna žena,, obrazòvana i mentalno jaka i uopšte se eksponira. Podržavam je u svemu, a Dijajnu i Srđanu preporučujem da jesu dali, ali su u mnogo dobili i neka se sklone malo u stranu. Novak ima ženu i decu i treba njegova porodica sa ima svoj život. Svima njima je Novak omogućio udoban život. Novak je spasao brak svojih roditelja kada se Srđan svađao sa Marijanom Mateus.. Sve najbolje porodici Đokivić: Jeleni, Novaku, Tari i Stefanu!

Marina 22:16 23.02.2022
Odgovori

Svaka čast tvojim roditeljima Jelena. Ima mnogo takvih roditelja koji su se borili i izborili za svoju decu, i nije im bilo lako. Ali, nema mnogo roditelja koji su učinili za svoje dete ono što su Novaković roditelji učinili. To su istinski roditelji heroji. I, sada, njihov ptić je odleteo iz gnezda, postao orao, prvi među najboljima, i napravio svoje gnezdo. Oni treba da se povuku i puste ga, ali dok su živi on je njihov ptić i oni će uvek biti tu, blizu, i uvek će brinuti. To ćeš, Jelena, shvatiti kad ti deca odrastu.

hellomagazin.rs hellomagazin