Mislili su da ih kamere ne snimaju: Pogledajte kako se Novak zaista ophodi prema Jeleninim roditeljima

Mislili su da ih kamere ne snimaju: Pogledajte kako se Novak zaista ophodi prema Jeleninim roditeljima

Autor: | 09/10/2023

0

Roditelji Jelene Đoković u prvom redu sa zetom

Gabor Mate, mađarsko-kanadski pisac, psihoterapeut, svetski priznati govornik i stručnjak za dečji razvoj, održao je predavanje u Beogradu. Iz prvog reda prepune sale MTS dvorane pažljivo su ga slušali Novak i Jelena Đoković.

ATA Images

 

Poznatom paru društvo su pravili Jelenini roditelji. Iako se, ne tako davno, pričalo kako slavi teniser nije u dobrim odnosima sa taštom i tastom, fotografije sa lica mesta demantovale su zle jezike.

Pročitajte: Dugo je ćutala - Jelena Đoković prvi put ocu i majci javno poslala jasnu poruku

Naime, Novak se srdačno pozdravio sa Miomirom i Verom Ristić, izljubili su se i izgrlili, što su mogli da vide svi koji su se tog dana našli u publici, kao i brojni foto-reporteri.

ATA Images

 

ATA Images

 

Ristići ne smatraju sebe javnim ličnostima i ne vole da se eksponiraju. Ipak, ovaj dođajaj nisu želeli da propuste, a možda su hteli i da pruže podršku ćerki koja je poznata po nekonvencionalnim metodama vaspitavanja dece.

Pročitajte: Luksuz ga ne zanima - Zavirite u skromni dom Marka Đokovića koji deli sa devojkom Letisijom

S obzirom na to da je reč o predavanju, Đokovići i Ristići bili su ležerno odeveni. Vera je odabrala klasičnu belu košulju sa prslukom na pruge, kao i ukras za glavu u stilu onih koje u poslednje vreme često nosi, dok je njena ćerka imala belu suknju sa prugama i narandžastu majicu bez rukava.

Muški deo ekipe bio je u sportskom modnom raspoloženju.

ATA Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images