Vitka i mršava ili je sve fotošop: Sofija Milošević priznala koliko se zaista ugojila

Vitka i mršava ili je sve fotošop: Sofija Milošević priznala koliko se zaista ugojila

Autor: | 13/08/2020

0

Trudna Sofija Milošević svakodnevno objavljuje nove fotografije i svojim izgledom i u poodmakloj trudnoći oduševljava pratioce. Ona i njen budući suprug Luka Jović odlučili su da poslednje dane pred Sofijin porođaj provedu na odmoru i na egzotičnoj destinaciji. Izabrali su prelepo ostrvo Kapri, a Sofija je sa fanovima podelila i momenat kada su iz Španije kretali put Italije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 9. Авг 2020. у 7:48 PDT

Iako sitno broji do septembra, kada će na svet doneti sina, Sofija izgleda zgodno i zavodljivo. Otkako je ostala u drugom stanju uživa u svim specijalitetima koje voli i ne krije da se ugojila.

Pročitajte: Ekskluzivni intervju i fotografije! Trudna Sofija Milošević - Luka već planira treće dete

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 10. Авг 2020. у 8:04 PDT

Većina fanova oduševljena je kako manekenka izgleda, ali ima i onih koji joj zameraju što u tolikoj meri pokazuje koliko je mršava i time drugim devojkama narušava samopouzdanje jer su se dosta ugojile u trudnoći. Sofija nije želela da ćuti, pa je jednom zlonamernom fanu odgovorila:

‒ Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već 15. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je, na primer, kada se otežano krećem. Ova tvoja poruka odraz je onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila – profilna slika ti je, čini mi se, Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? ‒ uzvratila je Sofija.

Pročitajte: Odluka je doneta - Ovde će se poroditi Sofija Milošević

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 3. Авг 2020. у 2:12 PDT

‒ Zar to nije ono za šta me napadaš? Ljudi imaju pravo na višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice. Svako ima pravo na svoj život i način kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta ‒ zaključila je trudna Sofija Milošević.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 12. Авг 2020. у 10:58 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram