Haos na zajedničkom letovanju! Isplivala istina o odnosu Anastasije Ražnatović i devojke Nemanjinog brata FOTO

Haos na zajedničkom letovanju! Isplivala istina o odnosu Anastasije Ražnatović i devojke Nemanjinog brata FOTO

Autor: | 30/06/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj prve dane leta provode na Azurnoj obali. S obzirom na tragediju koja ih je nedavno zadesila, odmor je zaljubljenom paru bio preko potreban, a sunce i more često su lek za sve. Zgodna pevačica i uspešni fudbaler, iza koga je sjajna sezona sa Seviljom, odabrali su Sen Trope.

Instagram

 
 

Društvo u mondenskom letovalištu na Francuskoj rivijeri prave im Nemanjin brat i njegova devojka. I Dragiši Gudelju bio je neophodan predah posle zdravstvenih problema – na terenu mu je na nekoliko trenutaka zastalo srce.

Pročitajte: Fatalna i plava - Brat Nemanje Gudelja pokazao devojku, kažu da je lepša od Anastasije

Cela porodica je proteklih meseci doživljavala stresove i boli, ali se, srećom, oporavljaju i spremni su da nastave dalje.

Instagram

 

Dragi Gudelj u vezi je sa manekenkom Lanom Lazarević i oboje su veoma bliski sa Nemanjom i Anastasijom.

Pročitajte: Nema čega da se stidi - Anastasija Ražnatović pokazala kako izgleda u kupaćem

Cecina ćerka se, kao što vidimo, sjajno slaže i sa lepom Lanom, koja studira na američkom univerzitetu u Beču, a svojevremeno su je povezivali sa reperom Vojažom.

Instagram

 
 

Vesela ekipa odsela je u jednoj vili u mediteranskom stilu. Uživaju u svim čarima leta i koktel-zabavama pored bazena, a jedne večeri ludo su se proveli u grčkom restoranu gde su, uz zvuke tradicionalne muzike i fantastičnu atmosferu, imali priliku da se oprobaju i u disciplini „lomljenje tanjira“. Anastasija je u Insta storiju pokazala kako ona to stručno radi...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti