Loše vesti stižu iz Španije, klub se oglasio zvaničnim saopštenjem: Gudelju će biti ugrađen...

Loše vesti stižu iz Španije, klub se oglasio zvaničnim saopštenjem: Gudelju će biti ugrađen...

Autor: | 30/03/2023

0

Fudbaler Dragiša Gudelj za vikend se tokom utakmice srušio na teren, posle čega je hitno prebačen u obližnju bolnicu. Bratu reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja ustanovljen je kardiorespiratorni zastoj. Iz Španije stižu informacije da će mladi sportista ipak morati na operaciju iako su prognoze u danima za nama bile daleko pozitivnije.

Pročitajte: Nažalost, posle reanimacije će morati da... Ovo su poslednje informacije o Gudeljevom stanju

twitter printscreen

 

Fudbalski klub Kordoba upravo je izdao zvanično saopštenje o stanju Dragiše Gudelja, u kome, pored ostalog, navodi da će mu uskoro biti ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator, kao i da gaje nadu da će Dragi uspeti da nastavi perspektivnu sportsku karijeru.

Medicinski pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i kliničku smrt. Brza intervencija lekarske službe spasla mu je život, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Dragiša Gudelj izgubio je svest na utakmici Kordoba ‒ Rasing Ferol. Lekari su ga reanimirali i fudbaler je uspeo da povrati svest, posle čega je utvrđeno da je incident bio povezan sa srcem.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti