Kao iz snova! Zavirite u luksuznu američku vilu Peđe Stojakovića i njegove porodice FOTO

Kao iz snova! Zavirite u luksuznu američku vilu Peđe Stojakovića i njegove porodice FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Dom Predraga Stojakovića je prostran i moderan

U košarkaškoj karijeri, tokom koje je prešao put od Crvene zvezde do NBA lige, Predrag Stojaković nije znao za neuspehe, a kada je 2011. godine skinuo dres i patike, posvetio se mirnom porodičnom životu u kojem i danas uživa.

Instagram

 

Grčka lepotica Aleka Kamila zarobila mu je srce pre dve decenije, da bi vezu 2006. i ozakonili. Tada su već imali sina Andreja i ćerku Milu, a zatim je na svet stigao i Maksim, koji je nedavno napunio dvanaest godina.

Pročitajte: Svadbu decenije uveličala je pevačica iz Srbije - Ovako su Peđa Stojaković i Aleka Kamila izgledali na svom raskošnom grčkom venčanju FOTO

 

 

Stojakovići su porodični život započeli u Grčkoj, a kako su deca stasavala i birala neka svoja interesovanja, sve više su se okretali ka Americi, gde je Andrej nastavio košarkaškim stopama slavnog oca, dok Mila niže uspehe na odbojkaškim terenima.

Instagram

 

Složna porodica Stojković živi na relaciji Amerika–Grčka, a lepa Kamila rado objavljuje fotografije iz porodičnog doma, koje uvek odišu pozitivnom atmosferom.ž

Pročitajte: Seda brada, upalo lice... Rastužiće vas kako danas izgleda nekad najlepši košarkaš Peđa Stojaković, uslikan je posle toliko godina (FOTO)

 

Unutrašnjost prostrane kuće uređena je jednostavno, ali sa mnogo stila. U prvom planu je bela boja, koju su izabrali ne samo za zidove i drvenariju već i za nameštaj u dnevnom boravku, ali i kuhinjske elemente.

Instagram

 

Po policama u vidu vitrina uredno su poređani zanimljivi ukrasni detalji, među kojima su i uramljene fotografije. U svakoj prostoriji mogu se videti i saksije sa zelenilom kome očito prija mnogo svetlosti, pa divno napreduju.

Instagram

 

Kuhinja u kojoj „caruje“ gospođa Stojaković izgleda kao iz kataloga, blistavo je bela i moderno opremljena, a posebno su interesantni stilizovani lusteri koji se spustaju iznad mermernog pulta.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin