Ovo je bivši muž Slavice Ćukteraš koga je pevačica prijavila policiji: Nekad uspešan fudbaler, a danas... FOTO

Ovo je bivši muž Slavice Ćukteraš koga je pevačica prijavila policiji: Nekad uspešan fudbaler, a danas... FOTO

Autor: | 22/06/2023

0

Bivši muž Slavice Ćukteraš danas izgleda ovako

Slavica Ćukteraš prijavila je bivšeg muža Vladu Avramova novosadskoj policiji pošto je od njega, kako prenose domaći mediji, dobijala preteće poruke.

Instagram

 

Iako je imao uspešnu fudbalsku karijeru, ali i bio u braku sa Slavicom Ćukteraš, golmana Vladu Avramova nismo često viđali u medijima. O njemu smo tek ponešto čuli iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Pročitajte: I posle razvoda agonija - Slavica Ćukteraš prijavila bivšeg muža

Na njegovom Instagram-profilu uglavnom su foto-podsećanja na dane aktivne igračke karijere, a tek nedavno objavio je i sliku novijeg datuma koja svedoči da su se, na početku njegovih četrdesetih, pojavile i prve sede.

Profimedia

 

Da li se u međuvremenu ponovo oženio nije nam poznato, ali mnogi se još sećaju početka njegove romanse sa „zvezdom Granda“, koja mu je 2016. rodila ćerku Viktoriju.

Slavica je zbog ljubavi batalila scenu i mikrofon, kako bi supruga pratila šriom sveta, od Dubaija do Japana. Ipak, brak nije opstao.

‒ Emocije su nestale, najbitnije je da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina ‒ rekla je Slavica, koja je sa Vladom provela tri godine.

Getty Images

 

Podsetimo, Telegraf je danas objavio da je slučaj Slavice Ćukteraš evidentiran u policijskoj upravi Novi Sad, a kako se Avramov trenutno nalazi u inostrantvu, biće saslušan po povratku u Srbiju.

- Ona je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom - naveo je neimenovani izvor.

Slavica nije želela da komentariše agoniju kroz koju prolazi.

- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete - rekla je pevačica u kratkoj izjavi za Telegraf.

Blic TV printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti