Sede se više ne mogu sakriti: Ovako danas izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš, fudbaler sa kojim ima ćerku Viktoriju (foto)

Sede se više ne mogu sakriti: Ovako danas izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš, fudbaler sa kojim ima ćerku Viktoriju (foto)

Autor: | 07/08/2022

0

Bivši muž Slavice Ćukteraš danas izgleda ovako

Iako je imao uspešnu fudbalsku karijeru, ali i bio u braku sa Slavicom Ćukteraš, golmana Vladu Avramova nismo često viđali u medijima. O njemu smo tek ponešto čuli iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Pročitajte: Iako mnogo mlađa, bila mu je velika ljubav - Devojka Žike Jakšića bila je ona, ostavio ju je i dete dobio sa drugom

Getty Images

 

Na Vladinom Instagram profilu uglavnom su foto podsećanja na dane aktivne igračke karijere, a tek nedavno u javnost je dospela slika novijeg datuma koja svedoči da su se, na početku njegovih četrdesetih, pojavile sede.

Pročitajte: Upoznala ga je preko interneta i ludo zavolela - Ovaj kontroverzni Italijan bio je dečko Slavice Ćukteraš, ušao je i u rijaliti (foto)

Profimedia

 

Da li se u međuvremenu ponovo oženio, nije nam poznato, ali mnogi se još sećaju početka njegove romanse sa “zvezdom Granda”, koja mu je 2016. rodila ćerku Viktoriju.

Pročitajte: Nakon razvoda Slavica Ćukteraš se uselila u luks nekretninu, detalj iz spavaće sobe će vas oduševiti (foto)

Instagram

 

Slavica je zbog ljubavi batalila scenu i mikrofon, kako bi supruga pratila šriom sveta, od Dubaija do Japana. Ipak, brak nije opstao.

- Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina - rekla je Slavica koja je sa Vladom provela tri godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin