Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem mužu: Prijavio sam je, pretila mi je i ucenjivala me!

Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem mužu: Prijavio sam je, pretila mi je i ucenjivala me!

Autor: | 28/06/2023

0

Vlada Avramov obratio se preko advokata medijima i javnosti zvaničnim saopštenjem nakon što ga je bivša supruga, pevačica Slavica Ćukteraš, prijavila za uznemiravanje.

Blic TV printscreen

 
 

Prema navodima medija, slučaj Slavice Ćukteraš evidentiran je u Policijskoj upravi Novi Sad, a kako se Avramov u tom trenutku nalazio u inostranstvu, trebalo je da bude saslušan po povratku u Srbiju. Nekadašnji golman, danas uspešan trener, obratio se tim povodom zvaničnim saopštenjem.

Pročitajte: Ovo je bivši muž Slavice Ćukteraš koga je pevačica prijavila policiji - Nekad uspešan fudbaler, a danas... FOTO

“Avramov Vlada je u Budimpešti, gde živi i radi, saznao da ga je bivša supruga Avramov Slavica neosnovano prijavila za navodno iznete pretnje, te je došao u Srbiju kako bi dao izjavu povodom istog. U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24. 6. 2023. godine, te dao izjavu povodom njene prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. Avramov Slavici je 24. 6. 2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečena hitna zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48 časova, a mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26. 6. 2023. godine u trajanju od 30 dana”, navodi se u saopštenju advokatskog tima Vlade Avramova.

Profimedia

 

Podsetimo, Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov 2016. godine dobili su ćerku Viktoriju. Pevačica se zbog ljubavi povukla sa scene, kako bi supruga pratila širom sveta, od Dubaija do Japana. Brak, međutim, nije opstao.

Pročitajte: Jutros je jedan poziv promenio sve... Smrtni slučaj u porodici Slavice Ćukteraš, pevačica nema od bola

‒ Emocije su nestale, najbitnije je da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina ‒ pričala je svojevremeno Slavica, koja je sa Vladom provela tri godine.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gabriele Maltinti/Getty Images, Andreja Damnjanović

Pročitajte još

Najnovije vesti