Tri slova moćnog značenja: Ivana Korab pokazala sina i otkrila kako se zove FOTO

Tri slova moćnog značenja: Ivana Korab pokazala sina i otkrila kako se zove FOTO

Autor: | 22/06/2023

0

Ivana Korab donela je na svet još jednog dečaka početkom meseca, i ostvarila se kao majka po drugi put. Lepa manekenka prolazila je kroz veliku bitku za roditeljstvo, jer je morala da ide na potpomognutu oplodnju godinama pre nego što joj je ostvario najlepši san, a sada uživa u porodici koju je sagradila. 

Bojana Doganjić

 

Ivana i njen misteriozni suprug jedva su dočekali prinovu, a sigurni smo da njihov sin prvenac Mateo jedva čeka da mu brat malo poraste kako bi mogli zajedno da se igraju. Manekenka se nakon porođaja pohvalila fotografijama iz porodilišta, tako da smo bebicu već imali prilike da vidimo, ali do sada je krila koje ime su dali mlađem nasledniku.

Pročitajte: Za sve one koji prolaze kroz VTO... Ivana Korab u poodmakloj trudnoći rasplakala žene (video)



Sada je i ta misterija rešena. Mališan se zove Noa. Ovo ime potiče iz staro-hebrejskog jezika i može da označava više pojmova - spasitelja, deo koji nedostaje, i nekoga ko će pružiti utehu. Veruje se da je ovo ime nose stabilne i smirene osobe, koje svima oko sebe donose pozitivne promene.

Instagram

 

Podsetimo, Ivana je više puta morala da se podvrgne vantelesnoj oplodnji zbog posledica lošeg zdravstvenog stanja njenog supruga.

- Moj partner imao je rak limfnih žlezda pre 20 godina - priznala je manekenka svojevremeno i rekla da je potpomognuta oplodnja bila jedini način da dobiju potomstvo.

Pročitajte: Ivana Korab 15 dana posle porođaja - Kad vam ovo kažu - lažu

Pre dve godine velika želja se ispunila i Ivana i njen partner su se ostvarili kao roditelji, ali taj put nije bio lak. Sina Matea dobila je iz trećeg pokušaja, dok je u procesu dobijanja drugog deteta izgubila bebu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti