Ivana Korab 15 dana posle porođaja: Kad vam ovo kažu - lažu

Ivana Korab 15 dana posle porođaja: Kad vam ovo kažu - lažu

Autor: | 23/02/2021

1

Ivana Korab se porodila pre nešto više od dve nedelje i na svet donela svoje prvo dete, dečaka. Presrećna manekenka je tokom trudnoće imala turbulentan period s obzirom na to da se pred sam porođaj zarazila korona virusom, ali teški trenuci su sada iza nje, a osmeh na lice vratio joj je sin kojeg je rodila pre početkom meseca.

Kako je poznata po britkom jeziku i tome da svojim pratiocima na Instagramu daje konkretne savete i sve deli sa njima, tako se ni ovog puta nije libila da progovori o temi o kojoj novopečene mame ne vole da govore, a sve ih muči.

Pročitajte: Ivana Korab iskreno o povratku u Srbiju

Instagram @ivanakorab

 

 

Naime, dok je hodala ulicom Ivana je snimila svoj stomak i istakla da je i dalje veliki iako se porodila pre 15 dana.

- E ovako 15 dana nakon porođaja i dalje imate stomak. Kad vam kažu da posle porođaja sve ode odmah - lažu! Ne ode, evo ga. Bukvalno sam u fazonu da li ima još neka beba tu da mi niste rekli. Ali, kažu otići će, nadam se uskoro - šaljivo je govorila Ivana.

Pročitajte: Ivana Korab poručila: Moj dragi jeste oženjen, ali sa mnom!

Instagram @ivanakorab

 

 

Ivana Korab partnera nikada ne eksponira na društvenim mrežama pa njeni pratioci ne znaju kako on izgleda, a nedavno je mnoge iznenadila otkrićem da je udata već dve godine. Njoj je to drugi brak, pre sadašnjeg supruga, bila je u kratkoj bračnoj zajednici koja se neslavno završila. Manekenka je željno iščekivala da se ostvari u ulozi majke, te svaki trenutak sada posvećuje nasledniku i maksimalno uživa u tome.

 

Komentari (1)

Loading
Koviljka 21:30 24.02.2021
Odgovori

Tačno, lažu! Materici treba vremena da se vrati u normalnu veličinu kao i stomačnim mišićima kao i koži! Polako i opušteno i sve najbolje i Vama i bebi, porodici... 👍🌹🌹🌹❤️❤️❤️👋👋👋🙏🙏🙏

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti