Gledate ga u Dnevniku, a niste znali da je baš on sin legendarnog Branka Cvejića: Ja sam roditelj detata iz Ribnikara FOTO

Gledate ga u Dnevniku, a niste znali da je baš on sin legendarnog Branka Cvejića: Ja sam roditelj detata iz Ribnikara FOTO

Autor: | 20/06/2023

0

Sin Branka Cvejića član grupe roditelja iz Ribnikara

Branko Cvejić, naš proslavljeni glumac, preminuo je prošlog jula. Čuveni Bane Bumbar iza sebe je ostavio suprugu Vesnu i dvoje dece, Žarka i Bojanu.

Njih dvoje nisu krenuli očevim stopama, već su izabrali nešto drugačiju vrstu umetnosti – završili su muzikologiju.

Nebojša Babić

 

Sin Branka Cvejića studirao je na Oksfordu, doktorirao je u Americi, a onda se, kako je slavni glumac jednom otkrio, vratio u Beograd. Profesor je i prodekan na Fakultetu za medije i komunikaciju. Njegova supruga Katarina je arhitekta i imaju devetogodišnju ćerku.

Pročitajte: Neutešna porodica na komemoraciji Branku Cvejiću - Bio je lak kao pero, a težak kao depresija

Žarko je nedavno gostovao u Dnevniku na Novoj S, gde je predstavljao grupu od oko trista roditelja Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“. Bila je to jedinstvena prilika da ga vidimo u javnosti, a tema o kojoj je govorio vrlo je aktuelna i više nego ozbiljna.

Nova S printscreen

 

Legendarni glumac retko je govorio o privatnom životu. Kao javna ličnost, nastojao je da zaštiti porodicu koja mu je uvek bila najvažnija. Ipak, u nekoliko navrata naglasio je da ima divnu unuku, a Žarko je na društvenim mrežama objavljivao dirljive fotografije iz porodičnog albuma.

ATA Images

 

Pročitajte: Poznat i uspešan - Punih 37 godina niste znali da je ovo sin Aleksandra Berčeka FOTO

Branko je suprugu upoznao još u studentskim danima. Njihova deca su stekla vrhunsko obrazovanje. Za Žarka znamo, a Bojana?

− Ćerka je završila fakultet ovde, doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje. U suštini lep život kad od toga možeš da se izdržavaš – govorio je Branko Cvejić.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti