Stižu rode: Dok svi pričaju o njihovom razvodu, Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit imaju lepe vesti?

Stižu rode: Dok svi pričaju o njihovom razvodu, Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit imaju lepe vesti?

Autor: | 05/10/2020

0

Omiljeni turski glumački par, već neko vreme je meta tračeva. Naime, turski mediji već neko vreme pišu o razvodu Buraka Ozčivita i Fahrije Evdžen, a njih dvoje, sudeći po objavama na društvenim mrežama, srećniji su nego ikad.

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen u aprilu prošle godine dobili su sina Karana, a kako turksi mediji pišu, upravo on je povod za raspad njihovog braka. Popularni par ima neslaganja, kada je vaspitanje sina u pitanju.

Ipak, par je na svojim društvenim mrežama nastavio da objavljuje fotografije, na kojima su srećni, zadovoljni i zaljubljeni. Tada je izvor blizak paru medijima otkrio da su rešili nesuglasice i odlučili da pokušaju još jednom.

Pročitajte: Turski mediji bruje o razvodu, a Fahrije Evdžen ima samo jednu poruku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Sep 27, 2020 at 3:19am PDT


– Žele sebi da pruže još jednu šansu, a ako ne uspeju, svako će poći svojim putem. – rekao je izvor.

Sada, mediji prenose radosne vesti - Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen ponovo će postati roditelji! Kako pišu turski mediji, glumica je tek zakoračila u četvrti mesec, a popularni Bali beg bio je oduševljen srećnim vestima.

Burak je u medijima već nekoliko puta rekao da bi voleo da ima više od jednog deteta, a posebno bi ga obradovalo da dobije ćerkicu.

- Silno želi da dobije devojčicu koja će biti njegova mala princeza. No, naravno, najbitnije mu je da je beba zdrava i da sve bude u redu - rekao je izvor blizak glumcu.

Pročitajte: Zgodni Bali beg najzad pokazao sina - Lep na tatu ili na mamu Fahrije?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Sep 24, 2020 at 1:04am PDT

Poznati par se još uvek nije oglasio povodom ove radosne vesti. Kako i priče o razvodu demantuju samo svojim fotografijama, ostaje nam samo da pomno pratimo njihove "Instagram" profile i sačekamo zvaničnu potvrdu srećnih vesti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Instagram printscreen