Burak Ozdživit: I bogati plaču

Burak Ozdživit: I bogati plaču

Autor: | 31/08/2018

0

Mesecima se bori sa teškom depresijom koju su prouzrokovali stresovi zbog fijaska poslednjeg filma i zdravstveni problemi članova porodice

Depresija ne bira žrtve. Izloženi smo joj bez obzira na godine, posao, emotivni ili socijalni status. Jedna od najrasprostranjenijih bolesti savremenog čoveka pogađa i one za koje mislimo da, samim tim što imaju sve, nemaju baš nijedan razlog da budu tužni. No, da li u rukama drže baš svaki konac života? Bijonse, Bred Pit, Robin Vilijams i Lejdi Gaga tek su neke od slavnih ličnosti koje su se suočile sa težim oblicima depresije, a i na priču o junaku turskih telenovela savršeno bi “legao” naslov čuvene meksičke sapunice - “I bogati plaču”.

Mediji sa Bosfora pišu kako Burak Ozdživit u poslednje vreme nimalo ne liči na sebe i da bi lako prošao na audiciji za nekog zombija iz serije “Okružen mrtvima”. Iscrpljen, izmučen, prazan, bezvoljan - ovi epiteti potpuno su bacili u senku karakteristike koje su ga uvrstile među najpoželjnije muškarce u Turskoj, a i šire. U čemu je problem tog savršeno zgodnog frajera, koji osim dobrog izgleda, karijere i gomile novca pored sebe ima i rasnu lepoticu?

Navodi se da Ozdživit pati od takozvanog sindroma sagorevanja, koji se u stručnim krugovima objašnjava kao odgovor organizma na hronični stres na radnom mestu.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od 31. avgusta.

 

Hellomagazin.rs Hellomagazin
Tagovi: Burak Ozčivit

Pročitajte još