Fahrije Evdžen i Burak Ozdživit : Najsrećniji dan u životu najlepšeg turskog para

Fahrije Evdžen i Burak Ozdživit : Najsrećniji dan u životu najlepšeg turskog para

Autor: | 17/04/2020

0

Turski glumac Burak Ozdživit, koji se proslavio ulogom Bali-bega u veoma popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni", oženio je glumicu Fahrije Evdžen 2017. godine, a početkom proleća 2019. u njihov život je stigao predivan blagoslov - sin Karan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Mar 25, 2020 at 9:16am PDT

Iako je termin za porođaj bio 20. april, njihov naslednik je malo poranio, pa je 14. april najsrećniji dan za najlepši turski par. Iako Fahrije i Burak  svoj privatan život čuvaju daleko od očiju javnosti, sinovljev prvi rođendan su obleležili i na društvenim mrežama. Iako zbog situacije nastale usled koronavirusa velike proslave nije bilo, ponosna mama je svom sinu uputila dirljive reči.

Pročitajte i: Burak Ozčivit u zagrljaju crnke - Zgodni glumac izazvao buru, a onda je otkrivena istina (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Apr 13, 2020 at 1:03pm PDT


–  Moj Karan. Tvoj osmeh je najlepši glas koji sam ikada na svetu čula, tvoj miris je najlepši miris koji sam osetila… Najjače svetlo koje sam ikada videla… Lice ti je svetlije od zvezde na nebu i sunca… Moja polarna zvezdo… Kad mi se smeškaš, u meni cveta cveće. Kada se povrediš, zaglaviš se u mom srcu. Pokazalo se da si moje srce. Moje srce. Uvek budi dobar, Karane. I znaj da sam na tvojoj strani na tom dugom putu. Ništa nikada ranije nije imalo veći smisao. Srećan rođendan, sine - napisala je glumica.

Nakon teških trenutaka sin doneo radost u njihov dom

Neposredno pred rođenje sina turski glumac se borio sa teškom depresijom koju su prouzrokovali stresovi zbog fijaska poslednjeg filma i zdravstveni problemi članova porodice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Jul 5, 2019 at 4:12am PDT

Pročitajte: Burak Ozdživit misli o budućnosti- Otvorio račun za nerođenog sina i oročio oko 300.000 evra

Mediji sa Bosfora pišali su kako Burak Ozdživit nimalo ne liči na sebe i da je Iscrpljen, izmučen, prazan, bezvoljan. Naveli su  da Ozdživit pati od takozvanog sindroma sagorevanja, koji se u stručnim krugovima objašnjava kao odgovor organizma na hronični stres na radnom mestu. Zbog svega glumac se povukao iz javnosti, ali je rođenje sina povratilo radost i volju u njegov život.

Fahrije slomio gubitak oca

Lepoj Fahrije je nedavno preminuo otac Ramazan Evdžen, i to nakon višegodišnje borbe s karcinomom želuca. Fahrije se nakon toga povukla u sebe i borila se sa svojim bolnim stanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Jan 6, 2019 at 7:16am PST

– Burak pokušava da je ubedi da poseti psihijatra, s obzirom na to da je već duže od dve nedelje kao biljka. Gotovo da uopšte ne jede i retko komunicira sa svojim najbližima. Burak je mislio da će njegova supruga utehu nakon gubitka oca pronaći u malom Karanu, ali ona skoro uopšte ne provodi vreme sa njim. Burak je poslednjih dana dečaku i otac i majka. Štaviše, uzeo je još nekoliko slobodnih dana, pa ga trenutno nema na snimanju kostimirane serije ‘Osman’, u kojoj inače igra glavnu ulogu. Nada se da će Fahrije uskoro pristati da ode kod psihijatra, kako bi joj on pomogao da se vrati u normalu – ispričao je izvor blizak supružnicima pišu “TV Novele”.

Ipak, čini se da se glumica polako oporavlja, te i da uživa u vremenu koje provodi sa svojim naslednikom.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Instagram