ČESTITAMO! Nakon duge borbe i 10 pokušaja VTO, poznata lepotica TRUDNA u 44. godini

ČESTITAMO! Nakon duge borbe i 10 pokušaja VTO, poznata lepotica TRUDNA u 44. godini

Autor: | 17/06/2023

0

Trudna Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan (44), trenutno čeka svoje četvrto dete, a prvo sa suprugom Travisom Barkerom (47), s kojim već duže vreme pokušava da dobije potomstvo.

Guliver Getty Images

 

Srećne vesti je saopštila tokom Barkerovog koncerta s bendom Blink-182 u Los Anđelesu. Dok je njen suprug svirao, Kortni je podigla poruku "Travise, trudna sam", a potom poljubila bubnjara.

Pročitajte: Bože, spasi me: Mesec dana posle venčanja suprug Kortni Kardašijan hitno hospitalizovan

Travis i ona ranije su otvoreno pričali o svojoj želji da zajedno dobiju dete, a zbog toga se Kortni podvrgla pokušajima vantelesne oplodnje, navodno čak 10 puta. Uz to je koristila i biljne suplemente i nije krila koliko je sve to složen i težak proces, posebno jer je ušla u perimenopauzu.

Profimedia

 

Vesti o Kortninoj trudnoći stižu nam godinu dana nakon njihovog raskošnog venčanja u Italiji, koje je sponzorisala modna kuća Dolče i Gabana.

– Više od svega želimo bebu, ali zaista verujem da je Bog za nas spremio nešto – rekla je Kortni jednom prilikom i dodala da oni veruju da će moći da dobiju dete zajedno. 

Pročitajte: Italijansko venčanje Kortni Kardašijan - Venčanica inspirisana donjim vešom i Bogorodica zapanjile Evropu (foto)

Priznala je da je VTO ostavio fizičke i mentalne posledice na njeno zdravlje.

– Hormoni. Lekovi. Moraš na vreme u krevet. Znam da mnogi to mogu, ali to nije za mene – nije krila koliko joj je teško.

Getty Images

 

Podsetimo, Kortni već ima troje dece s bivšim dečkom Skotom Disikom: Mejsona (13), Penelopi (10) i Rejna (8), a Barker s bibšom ženom Šanom Moakler ima sina Landona (19), ćerku Alabamu (17) i poćerku Atijanu (24).

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još