Ništa od pomirenja: Dok su fanovi očekivali potvrdu o ljubavi sa Skotom Disikom, Kortni Kardašijan prošetala novog dečka

Ništa od pomirenja: Dok su fanovi očekivali potvrdu o ljubavi sa Skotom Disikom, Kortni Kardašijan prošetala novog dečka

Autor: | 25/01/2021

0

Novi dečko Kortni Kardašijan preko noći postao je tema broj jedan. Svi svetski mediji preneli su da je godinama bliski prijatelj najstarije sestre Kardašijan, sada zvanično i njen emotivni partner. Travis Barker, bubnjar benda "Blink 182" osvojio je, posle višegodišnjeg flerta, srce Kortni Kardašijan.

Kortni i Travis su zajedno proveli vikend u Palm Springsu, gde njena majka Kris Džener poseduje kuću.

Pročitajte: Jedan detalj otkrio sve - Kortni Kardašijan i Skot Disik ponovo zajedno? (foto) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

– Zajedno su u Palm Springsu i zabavljaju se oko mesec ili dva. Oni su dugo bili prijatelji i komšije, a sada su postali ljubavnici – rekao je izvor blizak paru za strane medije.

Kako izvor blizak paru tvrdi, Kortni se Travisu oduvek dopadala i uvek je tu bilo flerta. Imaju dosta toga zajedničko, a Kortni se posebno dopada to što je Travis posvećen otac. Vole zajednička druženja sa decom i svi se slažu.

Travis i Kortni u javnosti su se nekoliko puta pojavili zajedno, ipak, tada su tvrdili da je reč o višegodišnjem prijateljstvu.

Pročitajte: Četrdeset godina, troje dece i telo devojčice - Koja je tajna Kortni Kardašijan?

U martu 2019. godine Barker je na govorkanja o ljubavnoj vezi odgovorio da mu je Kortni samo draga prijateljica i ništa više. Razjasnio je da ima veliko poštovanje i ljubav za Kardašijanove, i da je njegova ljubav platonska. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti