Dijagnoza koja ledi krv u žilama: Sestra Danijele Martinović suočila se sa opakom bolešću, osmeh joj je nestao u trenu

Dijagnoza koja ledi krv u žilama: Sestra Danijele Martinović suočila se sa opakom bolešću, osmeh joj je nestao u trenu

Autor: | 24/03/2022

0

Sestra Danijele Martinović pobedila opaku bolest

O privatnom životu Danijele Martinović zna se gotovo sve, a pod lupom javnosti je naročito poslednjih meseci, nakon što je okončala više od dvadeset godina veze sa kolegom Petrom Grašom. U srcu hrvatske pevačice posebno mesto zauzima njena rođena sestra. 

Pročitajte: Grašov kum otkrio pravu istinu o raskidu sa Danijelom - Zašto vam je žao nje? Ona je otišla od njega

Instagram

 

Iako krhke spoljašnjosti, baš kao i Danijela, Izabela Martinović važi za veoma jaku ženu koja je, uprkos brojnim nedaćama, uspela da sačuva osmeh. Osim što neverovatno liče, sestre dele i slična interesovanja. Obe su pevačice, s tim što je Izabela u jednom periodu bila primorana da se povuče sa scene kada joj je dijagnostikovan rak limfnih žlezda. 

Pročitajte: Trebalo joj je vremena, ali ne odustaje - Danijela Martinović zna šta želi, boriće se svim srcem

Instagram

 

O zdravstvenim problemima Izabela je izbegavala da govori javno dok mučnu epizodu u potpunosti nije ostavila iza sebe, a u trenucima borbe Danijela joj je bila najveća podrška. 

‒ Uvek i svaki put bila sam etiketirana zbog bolesti i zbog toga nisam o tome želela da govorim. Srećna sam što sam uspela da sve ostavim iza sebe i što sam počela da se bavim muzikom koja mi je puno pomogla i u kojoj sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali muzika je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene – ispričala je sestra Danijele Martinović za Story.hr.

Izabelina velika želja bila je da sa sestrom snimi duet, pesmu je trebalo da napiše Petar Grašo, ali je sudbina imala drugačije planove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin