Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči FOTO

Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči FOTO

Autor: | 06/06/2023

0

Prošle godine u ovo vreme malo ko je bio srećniji od Anastasije Ražnatović. Ljubavna priča sa Nemanjom Gudeljom bila je na samom početku, a njen 24. rođendan činio se kao idealna prilika da se porodice Ražnatović i Gudelj upoznaju.

Instagram

 

Svetski poznati fudbaler na slavlje je stigao direktno iz Španije, u društvu majke, brata i sestre. Mediji su ubrzo preneli da je Ceca oduševljena budućim zetom, baš kao što i Nemanjini roditelji vole izabranicu svog sina. Stekao se utisak i da su dve majke odlično slažu, a tome u prilog govorile su i fotografije na kojima se Ceca i Olivera Gudelj zajedno vesele.

Pročitajte: Dosta je bilo porodičnih spletki! Otac Nemanje Gudelja presekao, evo šta on ima da kaže o snaji Anastasiji FOTO

 

 

Na pitanje ko joj je prvi čestitao rođendan, Anastasija je, ne krijući osmeh sreće i zadovoljstva, odgovorila:

- Ne mogu da se setim ko je bio prvi, bili smo svi zajedno kod kuće. Svakako neko od porodice Ražnatović ili Gudelj.

Instagram

 

Iako je sve nagoveštaalo da će ova godina biti još lepša i sa više razloga za slavlje, to se, nažalost, nije obistinilo. Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu, a Nemanja joj je u trenucima tuge bio najveća podrška. U senci te tragedije ostala je i proslava njenog 25. rođendana, koji su obeležili skromno, u njihovom domu u Sevilji.

Pročitajte: Prva fotografija Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe srce kida! Gudelj je uz nju, snažno je grli FOTO

Instagram

 

Glasine da ženski deo porodice Gudelj, Olivera i Vanja, ne odobravaju Nemanjin izbor, iznova su se potvrdile kada su izostale njihove čestitke za Anastasijin rođendan, a nisu se oglašavale ni povodom vesti da je par izgubio bebu.

Da ne odustaju od svog stava, bilo je jasno i kada su izostale sa slavlja povodom Nemanjinog sportskog uspeha. Naime, njegova Sevilja trijumfovala je protiv Rome u finalu Lige Evrope, a otac Nebojša, brat Dragiša i vozač Rašid, koji je Gudeljima kao član porodice, zajedno sa Anastasijom, bodrili su ga sa tribina stadiona.

Po završetku utakmice, nakon proglašenja pobednika, spustili su se na teren i napravili zajedničku fotografiju. Od mame i sestre nije bilo ni traga ni glasa.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti