Životna drama poznatog kaskadera: Kako je Uroš Ćertić preko noći sve izgubio?

Životna drama poznatog kaskadera: Kako je Uroš Ćertić preko noći sve izgubio?

Autor: | 09/10/2020

0

Uroš Ćertić nalazi se već neko vreme u pritvoru, prenose domaći mediji. Poznati kaskader, koji je godinama gradio svetsku karijeru, preko noći je doživeo ogromnu promenu u životu i sve izgubio. Uroš je navodno uhapšen pre dve nedelje zbog nelegalnog posedovanja oružja. Neregistrovani pištolj koji je kod njega pronađen navodno je kupio kako bi se zaštitio. Ćertić je pre nešto manje od dve godine upao u finansijske probleme. Upravo zbog toga se zadužio kod pogrešnih ljudi, piše „Alo“. Iako je samo želeo da se zaštiti, stvari su pošle po zlu i završio je u Centralnom zatvoru.

Pročitajte: Uroš Ćertić o stravičnom padu na snimanju filma - Mislio sam da sam gotov

- Uroš je od poznatog gradskog momka koji se kreće po prestižnim restoranima i klubovima postao dečko koji nema dinara u džepu. Njegov posao u inostranstvu stao je pre dve godine i tada je prestao luksuzan život kojim je navikao da živi. Neko vreme tešio se da će ta faza proći, ali ga je brzo napustilo strpljenje i počeo je da uzima novac na kamatu. Malo-pomalo, ušao je u kolo iz kojeg nije bilo izlaska. Kamate koje nije mogao da plati su rasle, a prijatelji su prestali da mu pozajmljuju novac kako bi bar malo isplivao iz dugova. S druge strane, oni kod kojih se zaduživao nisu želeli da čekaju i tada je nastao veliki problem ‒ priča izvor za „Alo“ i tvrdi da je Ćertić posle niza pretnji odlučio da kupi neregistrovan pištolj.

Uroševa porodica i bliski prijatelji su u šoku zbog hapšenja. Znali su da finansijski ne stoji dobro, ali niko nije ni slutio da je uzimao novac od kamataša, a kamoli da je osećao da mu je život ugrožen. Mediji navode da će Uroš Ćertić u Centralnom zatvoru provesti mesec dana.

Pročitajte: Uroš Ćertić - Prisetio se saradnje sa pokojnim Robinom Vilijamsom

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti