Uroš Ćertić: Prisetio se saradnje sa pokojnim Robinom Vilijamsom

Uroš Ćertić: Prisetio se saradnje sa pokojnim Robinom Vilijamsom

Autor: | 14/08/2014

0


Srpski kaskader Uroš Ćertić priseća se saradnje sa pokojnim glumcem Robinom Vilijamsom.

Uroš je sa pokojnim holivudskim glumcem Robinom Vilijamsom glumio u filmovima RV i Noć muzeja 2, priseća se kako je bilo raditi sa komičarom koji je otišao u legendu.

Otkrio je kako je Robin zabavljao celu ekipu na setu i ne može da veruje da je sebi oduzeo život, kako javljaju mediji.

- Oduvek sam u intervjuima pričao da mi je najbolje iskustvo bilo dok sam radio sa Vilijamsom i Benom Stilerom jer su komičari. To je neverovanto, ali istog trenutka kada bi Robin došao na set, popravilo bi se raspoloženje cele ekipe. On je sve vreme pričao, imitirao i šalio se na račun članova ekipe, od statista do producenata. Potpuno je bio opušten, a sa druge strane pravi profesionalac, jer čim bi čuo akcija, prosto bi uskočio u ulogu, bez obzira na to što je deset sekundi pre toga telefonirao ili su ga šminkali - rekao je Uroš.

Kaskader je ispričao i doživljaje sa snimanja od pre osam godina kada se našao sa Robinom u ogromnoj vili u Vankuveru.

- U filmu RV glumio sam jednog od gostiju na žurki koja se odigravala u toj vili, dok je Robin glumio oca glavne glumice. Pošto sam pre toga bio na bazenu nekoliko dana, baš sam pocrneo, pa se Vilijams šalio na moj račun, vikao je svima: Evo ga crni čovek, pogledajte, pčele idu na crnog čoveka, pošto me stvarno jurila neka pčela. Onda bi prešao na nekog drugog i ne bi se gasio po čitav dan. Sa njim je čitav dan bio kao stend ap komedija - otkrio Ćertić.

Pored toga Uroš se prisetio i događaja sa snimanja filma Noć muzeja 2.

- Na setu filma 'Noć muzeja 2' bio je jedan pravi majmun. Robin nije prestajao da se igra s njim, da ga imitira i doziva kricima tipičnim za ovu životinju. Potpuno je bio obuzet njime i nisu se odvajali - dodao je kaskader.

Za kraj, Uroš je priznao da su ga iznenadile informacije da je holivudski mag sebi oduzeo život.

- Ne znam šta da kažem, osim da ne mogu da verujem. Nije mi delovalo kao da neko takvog duha i energije može da se ubije - zaključio je Uroš.

Izvor: Story
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin